EUROLYGA 2023

Maištautojas pasiekė savo: J. Hardenas susikraus lagaminus į kitą NBA miestą

Dar vasarą savo maišto kampaniją pradėjęs Jamesas Hardenas išsireikalavo būti iškeistas iš „Philadelphia 76ers“ komandos gretų. Naująja krepšininko karjeros stotele dabar taps Los Andželas.

J.Hardenas.<br>AP/Scanpix nuotr.
J.Hardenas.<br>AP/Scanpix nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Oct 31, 2023, 8:26 AM, atnaujinta Oct 31, 2023, 8:28 AM

ESPN žurnalistas Adrianas Wojnarowski pranešė, kad 33-ejų krepšininkas nuo šiol rungtyniaus „Los Angeles Clippers“ gretose.

Teigiama, kad abi pusės jau yra sutarusios dėl mainų, tiesa, kol kas jų detalės nėra konkretizuojamos.

Rugpjūtį 10 kartų per karjerą NBA Žvaigždžių mačuose žaidęs J.Hardenas supykęs ant komandos vadovo sakė: „Darylas Morey yra melagis. Aš daugiau niekada nebūsiu tos organizacijos nariu, kuriai atstovauja ir jis. Leiskite man tai pakartoti: Darylas Morey yra melagis ir aš daugiau niekada nebūsiu tos organizacijos nariu, kuriai atstovauja ir jis“.

Juoda katė tarp krepšininko ir vadovo perbėgo dėl žaidėjo noro kiek anksčiau persikelti į „Los Angeles Clippers“ klubą, tačiau derybos baigėsi niekuo, nes J.Hardenas turėjo itin didelių lūkesčių dėl algos.

Nepavykus mainams, J.Hardenas manė, kad komanda jam pasiūlys ilgalaikį kontraktą, tačiau „76ers“ pasinaudojo kontrakto sąlyga bei pasiūlė jam metų sutartį ir 36 mln. JAV dolerių algą, tai supykdė žaidėją, kuris 2024-siais turėjo tapti laisvuoju agentu.

Praėjęs „76ers“ sezonas ir vėl buvo nevykęs. Komanda Rytų konferencijos pusfinalyje nusileido „Boston Celtics“ krepšininkams, nors serijoje iki 4 pergalių pirmavo 3:2.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.