EUROLYGA 2023

Žaidėjams nusiskundimų neturėjęs G. Žibėnas: „Psichologiškai nesame pasiruošę laimėti tokių rungtynių išvykoje“

Vilniaus „Rytas“ FIBA Čempionų lygoje ir toliau žygiuoja be pergalių, tačiau Lietuvos vicečempionų strategas Giedrius Žibėnas situacijos nedramatizuoja ir išreiškė viltį kovoti dėl pirmosios vietos grupėje.

 Žaidėjams nusiskundimų neturėjęs G. Žibėnas: „Psichologiškai nesame pasiruošę laimėti tokių rungtynių išvykoje“<br>FIBA nuotr.
 Žaidėjams nusiskundimų neturėjęs G. Žibėnas: „Psichologiškai nesame pasiruošę laimėti tokių rungtynių išvykoje“<br>FIBA nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Oct 31, 2023, 11:14 PM, atnaujinta Oct 31, 2023, 11:15 PM

Vilniečiai antradienį Graikijoje 76:78 nusileido Patrų „Promitheas“ ekipai ir savo sąskaitoje jau turi du pralaimėjimus.

Likus žaisti vos daugiau nei minutę „Rytas“ dar pirmavo 73:70, tačiau lemiamų metu „Ryto“ krepšininkai klydo bei mėtė pro šalį ir patyrė skaudžią nesėkmę.

Nepaisant pralaimėjimo, „Ryto“ strategas G.Žibėnas didelio nusivylimo savo žaidėjų pasirodymu neturėjo.

„Didelių nusiskundimų žaidėjams neturiu. Dėjome pastangas, energiją, tačiau šiame lygyje to nepakako. Psichologiškai nesame pasiruošę laimėti tokių rungtynių išvykoje. Kaip jauna komanda dar augame. Rungtynes pralaimėjome ne dėl to, kas vyko paskutinę minutę ar paskutinėse atakose. Rungtynės pralaimėjome per 40 minučių, o ne paskutinę.

Žinojome, kas yra jų metikai ir jie paskutinėse minutėse jie pelnė taškus. Turime išmokti pamokas ir judėti toliau. Tai nėra pirmas kartas, kuomet pradedame su 2 pralaimėjimais ir mes toliau kovojame dėl pirmos vietos grupėje“, – po rungtynių kalbėjo G.Žibėnas.

Vilniečių komandoje išsiskyrė Justinas Gorhamas. Amerikietis surinko 20 taškų (4/7 dvit., 3/3 trit., 3/4 baud.), 6 atkovotus ir 1 perimtą kamuolį, 4 rezultatyvius perdavimus ir 25 naudingumo balus.

„Dar vienas sunkus pralaimėjimas. Trūko kelių gerų epizodų gynyboje, kad laimėtume rungtynes. Sunkus pralaimėjimas, tad turime judėti toliau“, – su apmaudu veide spaudos konferencijoje trumpai rungtynes pakomentavo J.Gorhamas.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.