EUROLYGA 2023

Neįprastas vaizdelis: po nesėkmingo dėjimo teko stabdyti Eurolygos rungtynes

Antradienį vykusiose atidėtose antrojo turo Eurolygos rungtynėse ietis Milane surėmė vietos „Olimpia“ (1/4) ir Tel Avivo „Maccabi“ (3/2) krepšininkai. Akistatą po rezultatyvios kovos 98:90 madų sostinėje šventė svečiai iš Izraelio.

Teko tvarkyti tinklelį.<br>Stopkadras.
Teko tvarkyti tinklelį.<br>Stopkadras.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Nov 1, 2023, 9:08 AM, atnaujinta Nov 1, 2023, 9:39 AM

Rungtynėse netrūko tiek ir gražių epizodų, tiek ir nesklandumų – antrojo kėlinio metu teisėjai turėjo priimti sprendimą laikinai sustabdyti rungtynes.

Pirmoje mačo dalyje „Olimpia“ aukštaūgis Alexas Poythressas bandė atlikti dėjimą į varžovų krepšį – vidurio puolėjas taškų nepelnė, bet jam pavyko išprovokuoti pražangą.

Po nesėkmingai atlikto dėjimo žaidėjų ir krepšinio sirgalių akis patraukė neįprastas vaizdas – iš lanko išsikabinęs tinklelis.

Netrukus aikštėje krepšininkus pakeitė arenos darbuotojai, kurie su kopėčių pagalba ėmė tvarkyti „iš rikiuotės iškritusį“ lanko tinklą.

Po penkių minučių viskas buvo sutvarkyta, o rungtynės pratęstos. Vis dėlto naujai prikabintas tinklas „Olimpia“ krepšininkams pergalės neatnešė – ją iš Milano išsivežė „Maccabi“.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.