EUROLYGA 2023

Vėl pralaimėjusiam krepšinio profesoriui teko pripažinti tiesą: „Mūsų gynyba buvo pasibaisėtina“

Nikola Mirotičių į savo gretas tarpsezonio metu pasikvietusi Milano „Olimpia“ (1/4) ekipa toliau stringa tiek Eurolygoje, tiek ir vietos pirmenybėse. Sekmadienį Italijos čempionate apmaudų pralaimėjimą patyręs legendinis klubas antradienį nesugebėjo reabilituotis ir tarptautinėje arenoje.

E.Messina.<br>M. Patašiaus nuotr.
E.Messina.<br>M. Patašiaus nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Nov 1, 2023, 10:07 AM

„Olimpia“ namuose 90:98 nusileido Tel Avivo „Maccabi“ (3/2) krepšininkams. Tai buvo atidėtos antrojo Eurolygos turo rungtynės.

Vos vieną pergalę per penkerias Eurolygos rungtynes nuskynusi „Olimpia“ bendrai skaičiuoja trijų iš eilės nesėkmių seriją.

„Tai, kas visada būdavo mūsų veidas, namuose kietai žaisti gynyboje, dabar dingo. Šį vakarą neturėjome jokio atsako. „Maccabi“ bėgo, kovojo kamuolius puolime, pelnė taškus visais būdais.

Mūsų gynyba buvo pasibaisėtina.

Mes sugebėdavome gintis net su tokiais žaidėjais kaip Sergio Rodriguezas ar Luigi Datome. Jie puikūs žaidėjai, bet ne patys geriausi gynėjai“, – pripažinto krepšinio profesoriumi tituluojamas „Olimpia“ treneris Ettore Messina.

Artimiausias Eurolygos rungtynes „Olimpia“ žais ketvirtadienį. Namuose ji priims „Monaco“ ekipą, kuriai atstovauja Donatas Motiejūnas.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.