EUROLYGA 2023

M. Kiltinavičius – atleistas: Mažeikių klubas rado, kuo jį pakeisti

Mažeikių „M Basket-Delamode“ komandos vyriausiojo trenerio poste – permainos. Komandos vairą iš Mariaus Kiltinavičiaus perima 39-erių specialistas Nikola Vasilevas.

 N. Vasilevas.<br> LKL nuotr.
 N. Vasilevas.<br> LKL nuotr.
 Marius Kiltinavičius.<br> LKL nuotr.
 Marius Kiltinavičius.<br> LKL nuotr.
Daugiau nuotraukų (2)

Lrytas.lt

2023-11-10 07:35, atnaujinta 2023-11-10 11:02

„Po ilgų svarstymų, diskusijų su komandos savininkais, rėmėjais, pokalbių su žaidėjais apie situaciją komandoje, treniruočių ir varžybų procesą, teko priimti nelengvą sprendimą, dėl vyriausiojo trenerio keitimo. Noriu padėkoti Mariui už darbą, už įdėtas pastangas, emocijas, siekiant geresnių rezultatų“, – apie permainas kalbėjo klubo direktorius Arūnas Liškus.

Bulgarijos pasą turintis ir Šiaurės Makedonijoje gimęs Vasilevas Lietuvoje naujoku nebus – pastarasis ne vienerius metus dirbo tuometinio Vilniaus „Lietuvos ryto“ ir Alytaus „Dzūkijos“ trenerių štabuose, 2021–2022 m. sezone buvo vyriausiasis alytiškių treneris. Pastaraisiais metais Vasiljevas buvo Šiaurės Makedonijos rinktinės asistentu bei dirbo su jaunimo rinktinėmis.

„Marių vyriausiojo trenerio pareigose keičia Nikola Vasilevas. Treneris puikiai pažįstantis lygą, ne vienerius metus yra dirbęs Lietuvoje. Pažįstantis ir daugelį mūsų žaidėjų, kuriuos treniravo, yra užsitarnavęs jų pagarbą. Tikimės, kad šis sprendimas išeis į naudą ir laukiame Nikola jau šio vakaro treniruotėje stojant prie komandos vairo“, – tęsė A. Liškus.

Vasarą prie mažeikiečių prisijungęs Kiltinavičius su komanda „Betsafe-LKL“ pasiekė 2 pergales iš 8 galimų, tuo tarpu „Citadele-KMT“ turnyre patyrė visus keturis pralaimėjimus.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.