EUROLYGA 2023

„Panathinaikos“ treneris E. Atamanas skaičiavo „Žalgirio“ ekipos pliusus

Kauno „Žalgiris“ išvyka į Atėnus pasitinka antrąją šio sezono Eurolygos dvigubą savaitę. Graikijos sostinėje trečiadienį žalgiriečių laukia „Panathinaikos“ klubas.

E. Atamanas<br>AFP/Scanpix nuotr.
E. Atamanas<br>AFP/Scanpix nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Nov 14, 2023, 10:26 PM

Tiek „Žalgiris“, tiek „Panathinaikos“ sezonus Eurolygoje pradėjo banguotai ir sužaidus 7 turus turi po 3 pergales. Apie būsimą dvikovą kalbėjęs Atėnų klubo strategas turkas Erginas Atamanas negailėjo Kauno ekipai pagyrų, tikindamas, kad „Žalgirio“ jėga yra jos sudėtyje.

„Eurolygoje šiais metais visos komandos nori laimėti. Ir nesvarbu, ar nori nutraukti trijų pralaimėjimų seriją, ar laimėti trečiąkart iš eilės.

Visos kovos žūtbūtinės ir jos vyksta nuo pat pirmojo Eurolygos mačo. Noriu pasakyti, kad žinau, jog su „Žalgiriu“ bus sunkios rungtynės, nes tai gera ir patyrusi komanda.

Keenanas Evansas yra pagrindinis jų lyderis, pataikyti gali ir Tomas Dimša ar Rolandas Šmitas. Ir jų rimčiausias vyrukas Edgaras Ulanovas visada yra pavojingas žaidėjas. „Žalgiris“ antrus metus žaidžia beveik tokia pačia sudėtimi.

Jie žino kaip rungtyniauti kartu, tad ankstesni rezultatai neturi reikšmės.

Pavyzdžiui, prieš „Anadolu Efes“ jie pralaimėjo tik po pratęsimo. Viena žinau, kad mūsų raktas į pergalę bus rimta gynyba“, – tikino E.Atamanas.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.