EUROLYGA 2023

„Olympiakos“ domisi sunkiai vietą NBA atrandančiu vidurio puolėju Esamuoju laiku centras yra D. Sabonio komandos draugas

Laisvų agentų rinkoje aktyviai besidarbuojanti Pirėjo „Olympiakos“ ekipa nusitaikė į „Sacramento Kings“ priklausantį Filipą Petruševą.

 Filipas Petruševas<br> Imago/Scanpix nuotr.
 Filipas Petruševas<br> Imago/Scanpix nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Nov 17, 2023, 1:46 PM, atnaujinta Nov 17, 2023, 1:54 PM

Šią informaciją skelbia „sport24.gr“, o kartu patvirtina ir „Sportando“ šaltiniai.

Kartu su Domantu Saboniu komandoje esantis F.Petruševas niekaip neįsitvirtina NBA ir gali būti, kad jo keliai pasuks atgal į Europą.

Praėjusį sezoną centras žaidė Belgrado „Crvena zvezda“ klube ir Eurolygoje rinko po 10,7 taško, 5,2 atkovoto kamuolio ir 12,6 naudingumo balo.

Primename, kad F.Petruševas buvo pašauktas 2021 m. NBA naujokų biržoje. Centras buvo pakviestas antrajame rate, kuomet jį 50 šaukimu pasirinko „Philadelphia 76ers“ klubas.

Po mačo prieš „Crvena zvezda“, kuris vyko ketvirtadienį, „Olympiakos“ strategas Georgios Bartzokas teigė, kad komanda ieško dviejų žaidėjų ir laisvųjų agentų rinkoje neims bet kokio krepšininko.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.