EUROLYGA 2023

Kritikams rėžęs E. Messina įvardijo savo iškovotų titulų skaičių

Ettore Messina ir Milano „Olimpia“ (3/6) ketvirtadienio vakarą iškovojo ypač svarbią pergalę Eurolygoje prieš Stambulo „Anadolu Efes“ (4/5), o po mačo legendinis specialistas spaudos konferencijoje kalbėjo apie savo atsistatydinimą ir ėmė pavyzdį iš Jose Mourinho.

 Ettore Messina<br>G.Bitvinsko nuotr.
 Ettore Messina<br>G.Bitvinsko nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Nov 17, 2023, 9:49 AM, atnaujinta Nov 17, 2023, 9:56 AM

Spaudos konferencijoje E.Messina kalbėjo, kad jis turėjo pokalbių dėl savo ateities „Olimpia“ klube su ekipos aukščiausiais žmonėmis, tačiau jie jam išreiškė savo pasitikėjimą, kurį jis pats labai vertina.

„Aš nenorėjau atsistatydinti. Aš diskutavau su Giorgio Armani, ar jis vis dar tikėjo manimi ir modeliu, kurį sukūrėme šioje organizacijoje. Kai abejojau savimi, ėjau su juo kalbėtis. Jis visąlaik rodė teigiamą požiūrį man. Ne tik tada, kai mes laimime, bet ir tada, kai pralaimime. Jo pasitikėjimas komanda ir manimi, kuomet mums yra sunku, yra pats svarbiausias dalykas“, – pasakojo E.Messina.

Specialistas taip pat kirto tiems žmonėms, kurie norėjo, kad jis būtų atleistas po pralaimėjimo Eurolygoje prieš Bolonijos „Virtus“ klubą.

„Visiems žmonėms, kurie bijo ir yra niekšai, kurie mane įžeidinėja, aš norėčiau pasielgti it Jose Mourinho ir pasakyti jiems gražų skaičių – 35. Tai yra tiek titulų, kiek aš esu iškovojęs. Daugiau nei po vieną per sezoną.

Man svarbiausias dalykas yra tas, kad žaidėjai jaustųsi gerai mūsų aplinkoje ir jaustųsi ramūs, kuomet situacija yra sudėtinga. Tuomet sezono pabaigoje galbūt laimėsime, ką padarėme ir pernai“, – rėžė italų specialistas.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.