EUROLYGA 2023

Žinia iš Graikijos: M. Grigonio atstovaujama „Panathinaikos“ keičia komandos pavadinimą E. Atamanas prakalbo apie finalo ketvertą

Mariaus Grigonio atstovaujama Atėnų „Panathinaikos“ ekipa vasaros metu nevengė permainų komandos sudėtyje, šį kartą legendinis Graikijos klubas pranešė ir apie permainas komandos pavadinime.

Marius Grigonis<br>Zuma/Scanpix nuotr.
Marius Grigonis<br>Zuma/Scanpix nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Nov 21, 2023, 3:01 PM, atnaujinta Nov 21, 2023, 3:47 PM

Antradienį buvo oficialiai pranešta, kad „Panathinaikos“ sukirto rankomis su nauju generaliniu rėmėju – statybų bendrove „Aktor“.

Naujasis Atėnų klubų rėmėjas ne tik prisidės finansiškai, bet ir pakeis dabartinį komandos pavadinimą. Nuo šiol ekipa vadinsis Atėnų „Panathinaikos Aktor“.

M.Grigonio atstovaujama komanda šiuo metu Eurolygoje po devynerių sužaistų rungtynių yra iškovojusi penkias pergales.

Naujo rėmėjo suradimas ir komandos pavadinimo pakeitimas itin patiko „Panathinaikos“ strategui Erginui Atamanui, kuris pasiūlė gerbėjams pradėti ruoštis finalinio ketverto kovoms.

„Visi Europoje kalba apie atmosferą „Panathinaikos“ arenoje, ypač rungtynėse su Bolonijos „Virtus“ ir apie tai, kaip jie dominavo Eurolygoje ankstesniais metais. Tai viena iš daugiausiai sirgalių Europoje turinčių krepšinio komandų. Visi socialiniuose tinkluose kalba apie atmosferą.

Sveikiname mūsų administracijos darbuotojus su šiuo puikiu rėmėjų bendradarbiavimu su puikia įmone. Tai labai svarbu... Aš prašysiu daugiau pinigų pagalbai (red. – juokiasi). Jie stengiasi mums duoti viską, kad sukurtume puikią komandą. Partnerystė su didelėmis įmonėmis yra labai svarbi. Jie supranta „Panathinaikos“ vertę ir atveria kelią kitoms įmonėms.

Labai greitai išparduosime bilietus visose rungtynėse. Tegul mūsų gerbėjai užsisako bilietus į kitas rungtynes, atkrintamąsias, o gal ir į finalo ketvertą. Kovosime dėl Eurolygos titulo“, – kalbėjo E.Atamanas.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.