EUROLYGA 2023

„B Tribūna“ spjovė į „Wolves“ pusę – išvadino „sabakomis“ ir įsibrovėliais

Jau šeštadienį sostinėje Lietuvos krepšinio lygos (LKL) čempionate susikirs dabar jau dviejų Vilniaus klubų – šalies vicečempiono „Ryto“ ir dvejus metus gyvuojančio bei šiemet iš Alytaus persikėlusio „Wolves“ – keliai.

„Ryto“ sirgaliai buria savo jėgas prieš dvikovą su „Wolves“<br> lrytas.lt koliažas
„Ryto“ sirgaliai buria savo jėgas prieš dvikovą su „Wolves“<br> lrytas.lt koliažas
 B tribūna nuotr.
 B tribūna nuotr.
Vilniaus „Ryto“ sirgaliai<br> V.Skaraičio nuotr.
Vilniaus „Ryto“ sirgaliai<br> V.Skaraičio nuotr.
Daugiau nuotraukų (3)

Lrytas.lt

Nov 22, 2023, 6:36 PM

Abu klubai susigrums „Wolves“ ekipos tvirtovėje – „Avia Solution Group“ arenoje, nors oficialiai mačo šeimininkais bus „Ryto“ krepšininkai.

Persikėlus į Vilnių Gedimino Žiemelio sugalvotam „ilgalaikiam krepšinio projektui“, „Wolves“ ekipos personalas siekia suburti aplink komandą kuo didesnį gerbėjų ratą, pritraukiant ir ambasadorių titulais apdalinamas šou, verslo ir socialinių tinklų žvaigždes.

Šiai dienai „Wolves“ turi 6 ambasadorius, tarp kurių yra ir broliai Darjušas ir Kšištofas Lavrinovičiai, Sergejus Maslobojevas ar Emilis Vėlyvis.

Lapkričio 25-osios šeštadienio mačas jau sulaukė ir pagrindinės smogiamosios „Ryto“ sirgalių jėgos – „B Tribūna“ – reakcijos į būsimą akistatą.

„B Tribūna“ socialiniame feisbuko tinkle paviešino įrašą ir vaizdo plakatą, kuriame „Wolves“ įvardino kaip įsibrovėliu, o anonse „Rytas“ šeštadienį susikaus ne su „Wolves“, o „sabakomis“ (vert. iš rusų kalbos - šunimis) .

„Kaip kokia prostitute pasinaudojęs Alytaus miestu, projektas įžengė į Vilnių. Kaip musės prie šūdo, influenceriai pajuto pinigų kvapą ir ėmė šlietis prie jų, vdrug caras numes vieną kitą pinigėlį ir jų veiklai.

Tuštybių mugė – taip geriausiai galima apibūdinti tai, kas vyksta Vilniuje. Ir jai, kuo toliau, tuo labiau pasiduoda vis didesnė masė žmonių, nes ten kur pasirodo pinigai, ten atsiranda ir įtaka.

O mūsų pareiga parodyti ir priminti žmonėms apie ką šis projektas – asmenines vieno žmogaus ambicijas. Neabejotinai bėgant laikui bus siekama turėti vis didesnę įtaką politinėje arenoje, kur šiuo metu dalis šio verslo iniciatyvų yra blokuojamos dėl valstybės saugumo klausimų. Bet juk gavus grašį galima lengvai tai pamiršti, ar ne taip?

Tradicijos prieš popsą. Meilė prieš pataikavimą. Širdis prieš pinigus. Fanų bendruomenė prieš ambasadorius. Kiekvienas gali pasirinkti pusę.

Dėl bilieto, parašyk mums. Kova laukia bekompromisė. Mieste pasirodė įsibrovėlis, vilniečiai, visi į kovą!“, – feisbuke parašė „B Tribūna“.

LKL čempionate tiek „Rytas“, tiek ir „Wolves“ turi po 9 laimėjimus ir 1 nesėkmę ir pirmauja čempionate. Tokią pačią turnyrinės lentelės statistika turi Kauno „Žalgiris“. Tad po savaitgalio dvikovų lyderių gretose gali likti tik du klubai.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.