EUROLYGA 2023

Nepasitenkinimą Š. Jasikevičiaus darbo metodais išreiškęs A. Abrinesas: „Tu galop pavargsti“

Šarūnas Jasikevičius po praėjusio sezono baigė darbus Barselonos „Barcelona“ klube, o buvęs jo auklėtinis Alexas Abrinesas palygino Šaro ir naujojo „Barcelona“ trenerio Rogerio Grimau darbo metodus. Anot krepšininko, nuo lietuvio rėkimo galima labai greitai pavargti.

Alexas Abrinesas ir Šarūnas Jasikevičius<br> ZUMAPress.com/INT/ZEUS/Scanpix ir G.Bitvinsko nutor.
Alexas Abrinesas ir Šarūnas Jasikevičius<br> ZUMAPress.com/INT/ZEUS/Scanpix ir G.Bitvinsko nutor.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Nov 22, 2023, 11:57 AM, atnaujinta Nov 22, 2023, 11:58 AM

„Pokytis nuo praėjusių metų yra kiek keistokas. Pereinant nuo Šaro, kuris yra ekspresyvus ir daug rėkdavo, prie Rogerio (Grimau) yra tranzicija, kuri man patinka. labai sunku reaguoti į pokyčius po trejų metų darbo su Šaru ir po metų su Svetislavu Pesičiumi“, – kalbėjo Katalonijos radijui „Barcelona“ komandos kapitonas Alexas Abrinesas.

Pats krepšininkas teigė, kad Šaras yra kiek kitokio būdo specialistas ir jis pats patogiau jaučiasi prie naujojo Katalonijos klubo trenerio.

„Šaras buvo tas treneris, kuris labai daug reikalaudavo, jis buvo labai intensyvus ir praktiškai gyveno krepšiniu.

Kiek aš galvoju, bendrauju su artimu žaidėjų ratu, dabar – geriau, dabar viskas labiau pakenčiama. Kai sezonas yra toks ilgas ir reikia sužaisti tiek daug rungtynių... ir tu turi trenerį, kuris rėkia ant tavęs nuo pirmadienio iki šeštadienio... tu galop pavargsti ir nustoji daryti dalykus.

Viskas, kas tau yra sakoma, įeina pro vieną ausį ir išeina pro kitą. Turi būti visko po truputį. Tas pats R.Grimau nebuvo patenkintas mumis. Kai tu turi būti geras, tu juo ir turi būti. Bet kai reikalai komandoje nesiklosto, jie (treneriai) turi išlikti ramūs ir duoti ženklą, kuris leistų mums atsipeikėti“, – atvirai kalbėjo buvęs Šaro auklėtinis A.Abrinesas.

Šiemet A.Abrinesas Eurolygoje per 17 minučių renka po 7,3 taško (53,8 proc. dvit., 42,9 proc. trit., 87,5 proc. baud.), atkovoja po 2,2 atšokusio kamuolio ir fiksuoja 7,6 naudingumo balo vidurkį.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.