EUROLYGA 2023

A. Vezenkovo paklausęs F. Petruševas: „NBA praėjau tam tikrus dalykus, kurių net nesitikėjau“

Filipas Petruševas po nesėkmingo bandymo įsitvirtinti NBA grįžo į Europą, kur pasirašė trejų metų sutartį su Eurolygos vicečempionais Pirėjo „Olympiakos“. Centras iš Serbijos tikino, kad apie Graikijos grandų klubą jam gerai atsiliepė Aleksandras Vezenkovas, o kartu pridėjo, kad raudona ir balta yra jo spalvos.

 Filipas Petruševas<br> Getty Images/SPO/Scanpix nuotr.
 Filipas Petruševas<br> Getty Images/SPO/Scanpix nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

2023-11-28 13:43

„Jaučiuosi gerai. Džiaugiuosi, kad turiu galimybę žaisti tokiame klube. Labai nekantrauju debiutuoti „Olympiakos“ gretose, – gazzetta.gr tinklalapiui kalbėjo F.Petruševas. – Aš galvoju, kad aš geriau jausčiausi Europoje. NBA aš praėjau tam tikrus dalykus, kurių net nesitikėjau. Nematau savo kaltės, esu jaunas ir naujas žaidėjas. Kalbant apie dabartį – aš turiu žaisti ir tikėti, kad galiu padėti „Olympiakos“.

F.Petruševas taip pat atskleidė, kad 2022/2023 m. sezono naudingiausias žaidėjas A.Vezenkovas, kurį jis trumpai sutiko „Sacramento Kings“ ekipoje, rekomendavo keltis į Pirėjaus komandą ir apie Graikijos grandus atsiliepė labai gražiai.

„Saša apie klubą pasakojo geriausius dalykus. Mes kalbėjome Sakramente jis man sakė, kad turėčiau prisijungti prie „Olympiakos“. Aš turėjau ir kitų pasiūlymų, bet Saša apie „Oly“ atsiliepė tik geriausiais žodžiais“, – dėstė F.Petruševas.

„Olympiakos“ gretose F.Petruševas sutiks Serbijos rinktinės lyderį ir komandos draugą Nikolą Milutinovą, su kuriuo naujasis „Oly“ žaidėjas problemų žaisti nemato.

„Aš žaidžiu tiek sunkiojo krašto, tiek vidurio puolėjo pozicijose. Aš žinau Nikolą iš rinktinės laikų. Natūralu, kad „Olympiakos“ turi labai daug gerų žaidėjų. Bus labai smagu žaisti kartu. Viskas įvyko labai greitai – prieš dvi dienas buvau atleistas, tačiau „Oly“ turėsiu laiko adaptuotis“, – dėstė „raudonųjų“ naujokas.

„Man patinka raudona ir balta spalvos. Praėjusį sezoną žaidžia „Crvena zvezda“, kur turbūt buvo geriausi mano jaunos karjeros metai. Aš esu jiems labai dėkingas. Dabar labai džiaugiuosi, kad esu Graikijoje. Taip pat kalbėjau ir su Hassanu Martinu, kuris taip pat apie „Olympiakos“ atsiliepė geriausiais žodžiais“, – baigė F.Petruševas.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.