EUROLYGA 2023

Po skaudaus pralaimėjimo „Neptūnui“ sureagavo „Žalgirio“ sirgaliai: „Turime du pasirinkimus“

Ištikimiausi Kauno „Žalgirio“ sirgaliai išreiškė pasitikėjimą komanda, kai ši pirmadienį „Betsafe-LKL“ namų rungtynėse nusileido Klaipėdos „Neptūno“ ekipai 76:88.

Po skaudaus pralaimėjimo „Neptūnui“ sureagavo „Žalgirio“ sirgaliai: „Turime du pasirinkimus“.<br>V. Skaraičio nuotr.
Po skaudaus pralaimėjimo „Neptūnui“ sureagavo „Žalgirio“ sirgaliai: „Turime du pasirinkimus“.<br>V. Skaraičio nuotr.
Po skaudaus pralaimėjimo „Neptūnui“ sureagavo „Žalgirio“ sirgaliai: „Turime du pasirinkimus“.<br>LKL nuotr.
Po skaudaus pralaimėjimo „Neptūnui“ sureagavo „Žalgirio“ sirgaliai: „Turime du pasirinkimus“.<br>LKL nuotr.
Po skaudaus pralaimėjimo „Neptūnui“ sureagavo „Žalgirio“ sirgaliai: „Turime du pasirinkimus“.<br>G.Bitvinsko nuotr.
Po skaudaus pralaimėjimo „Neptūnui“ sureagavo „Žalgirio“ sirgaliai: „Turime du pasirinkimus“.<br>G.Bitvinsko nuotr.
Daugiau nuotraukų (3)

Lrytas.lt

Nov 28, 2023, 5:23 PM

„Dabar galime kalbėti apie duobę. Po rungtynių su svečiais iš Klaipėdos mūsų komandos treneris pripažino, kad „Žalgiris“ yra duobėje. Dabar tiek mes, tiek kiekvienas „Žalgirio“ fanas turime du pasirinkimus. Arba rodyti klubui, kad su juo esame ir kai skinamos pergalės ir kai patiriami pralaimėjimai, arba nusisukti nuo klubo. Mes be abejo renkamės pirmąjį variantą. Puikiai suprantame, kad šiuo metu situacija nėra lengva, tačiau fanai reikalingiausi ir yra tuomet, kai sunku.

Kai komanda laimi tribūnos ir taip užsipildys – prieis influencerių, žvaigždžių ir šiaip pižonų, kuriems bus labai smagu pasišildyti prie laiminčio klubo. Tie patys žmonės pakyla iš savo vietų ketvirtojo kėlinio viduryje, kai komanda pralaimi. Tie patys žmonės tik grįžę į namus pradeda pilti mėšlą ant komandos interneto platybėse.

Galiausiai tie patys žmonės, patogiai sėdėdami savo vietose, pradeda sodinti tuos, kurie atsistoję nori palaikyti komandą. Jie mėgsta ieškoti ir atpirkimo ožių. Tokiu dabar bandoma padaryti mūsų kapitoną Ulanovą. Esame šalia komandos ir žinome, kad būtent Edgaras visus pralaimėjimus ir nesėkmes išgyvena skaudžiausiai. Žinome, kiek jam svarbus palaikymas ir prisimename, kaip jis ne kartą traukė komandą į pergales. Trauks ir vėl, nes visos duobės laikinos, kai savo darbą atlieki visa širdimi. O Edgaras jį taip ir atlieka. Tikimės, kad tokių „fanų“ vis tik yra mažuma ir šiuo metu „Žalgiris“ sulauks maksimalaus palaikymo.

Jau kitose namų rungtynėse – nuo pirmos iki paskutinės minutės žalgiriečiai turi jausti mūsų visų energiją. Dabar laukia trejos rungtynės išvykose. Aišku ir mes tikimės, kad komanda sulauks papildymo jau artimiausiu metu ir per tą laiką stos į savo vėžes. O iki tol visiems reikia kantrybės. Tiek sirgaliams, tiek komandai. Sunkesniu metu visi turime išlikti dar labiau susitelkę. Su Jumis mes visad čia! Ar Jums sekasi ar ne!“, – rašoma „Facebook“ pranešime.

Kazio Maksvyčio auklėtiniai per pastaruosius tris LKL mačus pralaimėjo dukart. Tuo tarpu Eurolygoje iš pastarųjų 6 rungtynių laimėjo tik vieną kartą.

Ketvirtadienį „Žalgiris“ išvykoje kovos su Milano „Olimpia“.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.