EUROLYGA 2023

Vasarą sustojusi Bronny Jameso širdis vėl plaka be problemų – legendinio krepšininko sūnui bus leista pradėti treniruotis

Praėjus keturiems mėnesiams po širdies sustojimo Lebrono Jameso sūnui Bronny leista vėl žaisti krepšinį. Praėjus 4 mėnesiams po širdies sustojimo ir staigios medikų pagalbos, gydytojai suteikė leidimą grįžti į krepšinį Bronny Jamesui, o Pietų Kalifornijos koledžo „Trojans“ komandos naujokas netrukus debiutuos su ekipa NCAA varžybose.

AP/Scanpix nuotr.
AP/Scanpix nuotr.
L.Jamesas svajoja pažaisti lygoje su sūnumi Bronny.<br>AP/Scanpix nuotr.
L.Jamesas svajoja pažaisti lygoje su sūnumi Bronny.<br>AP/Scanpix nuotr.
AP/Scanpix nuotr.
AP/Scanpix nuotr.
AP/Scanpix nuotr.
AP/Scanpix nuotr.
L.Jamesas svajoja pažaisti lygoje su sūnumi Bronny.<br>AP/Scanpix nuotr.
L.Jamesas svajoja pažaisti lygoje su sūnumi Bronny.<br>AP/Scanpix nuotr.
Daugiau nuotraukų (5)

Lrytas.lt

Dec 3, 2023, 4:33 PM, atnaujinta Dec 3, 2023, 4:58 PM

LeBrono Jameso šeimos spaudos atstovas ketvirtadienį pranešė, kad 19-metė legendinio krepšininko atžala turės gauti galutinį medikų sprendimą ir tikrai pratęs treniruotes kitą savaitę. „Jis po leidimų galės treniruotis ir žaisti“, – rašoma pranešime.

„Kardiologai padirbėjo su vaikino širdimi ir tai yra puiku, – ketvirtadienį po treniruotės sakė Kalifornijos koledžo treneris Andy Enfieldas. – Dabar reikia sugrąžinti jį į aikštę ir tikimės, kad kitą savaitę jis jau treniruosis su komanda.“

LeBronas Jamesas po „Los Angeles Lakers“ NBA rungtynių su „Oklahoma City Thunder“ ketvirtadienį tvirtino, kad praleis galimas čempionato rungtynes, kad tik dalyvautų savo sūnaus debiutinėje akistatoje koledžo ekipoje.

„Jau sakiau savo komandos draugams, kad jei jie žais tą pačią dieną, kai žaidžiame mes, aš turėsiu praleisti rungtynes, – sakė L.Jamesas – Šeima aukščiau visko. Tikrai turiu pamatyti pirmąsias Bronny rungtynes“.

NBA žvaigždė LeBronas Jamesas sakė, kad jo sūnus Bronny sėkmingai praėjo reabilitaciją.

„Visą laiką turėjome aplink daug puikių gydytojų, kurie sakydavo, jog tiki Bronny visišku pasveikimu. Jie pasirūpino Bronny reikalais, – pasakojo L. Jamesas – Jie padarė viską, kad neliktų pasekmių. Daktarai nebandė skubinti reabilitacijos proceso ir laikėsi plano“.

Bronny Jamesas praėjusio trečiadienio vakarą jau sėdėjo ant Pietų Kalifornijos koledžo komandos atsarginių žaidėjų suolo akistatoje su Rytų Vašingtono koledžu. Jis juokavo ir šypsojosi su kitais atsarginiais, o per minutės pertraukėlę stovėjo kartu u visais žaidėjais.

Kitos B. Jameso atstovaujamos ekipos rungtynės namuose vyks gruodžio 10 d. prieš Long Beach koledžio komandą. Tądien „Lakers“ nežais, todėl LeBronas galės stebėti savo sūnaus debiutą.

Liepos 25 dieną B.Jamesas suklupo treniruotės metu ir jam buvo sustojusi širdis.

Teigiama, kad salėje buvo medikai, kurie tuoj pat suteikė pirmąją pagalbą ir B.Jamesas iškart buvo nugabentas į ligoninę.

18-metis gynėjas šiuo metu atstovauja NCAA Pietų Karolinos universiteto „x;-“ komandai.

Buvo kalbama, kad B.Jamesas pretenduoja į kitų metų NBA Naujokų biržos pirmąjį šaukimą, tačiau dabar neaišku, ar ši prognozė išsipildys.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.