Traumų baubas šienauja „Anadolu Efes“: Turkijos grandai neteko dviejų lyderių

Stambulo „Anadolu Efes“ krepšininkai ir toliau byra. Pranešama, kad traumas patyrė prancūzas Rodrigue‘as Beaubois ir amerikietis Willas Clyburnas.

 Willas Clyburnas ir Rodrigue'as Beaubois<br>IPA/SIPA/ZUMAPress.com/SPO/ZEUS/Scanpix nuotr.
 Willas Clyburnas ir Rodrigue'as Beaubois<br>IPA/SIPA/ZUMAPress.com/SPO/ZEUS/Scanpix nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Dec 4, 2023, 2:19 PM, atnaujinta Dec 4, 2023, 2:20 PM

Klubas pranešė, kad Turkijos lygos rungtynių metu R.Beaubois susižeidė nugaros raumenį ir be krepšinio turės praleisti bent tris savaites.

R.Beaubois šiemet elitiniame Europos krepšinio turnyre vidutiniškai per vieną mačą įmeta po 10,9 taško (55,6 proc. dvit., 40 proc. trit., 71,4 proc. baud.), sugriebia po 2,4 atkovoto kamuolio, atlieka po 2,1 rezultatyvaus perdavimo ir renka vidutišniai 9,5 naudingumo balo.

Pridedama, kad W.Clyburnas nežais daugiau nei mėnesį. Puolėjas rungtynėse prieš Belgrado „Crvena zvezda“ ekipą patyrė kojos traumą.

W.Clyburnas šiame Eurolygos sezone renka po 11,7 taško (50 proc. dvit., 20,5 proc. trit., 71,8 proc. baud.), 5,3 atkovoto kamuolio ir 13,3 naudingumo balo.

Turkijos grandų klubas jau anksčiau prarado Dereką Willisą, kuris susilaužė rankos pirštą, taip pat kurį laiką nežais Ante Žižičius, kuris taip pat yra patyręs kojos traumą.

Be minėtų netekčių nežais ir gynėjas Elijah Bryantas, kuris taip pat susižeidęs koją. Vis dar nėra skelbiama, kiek pastarasis krepšininkas nežais.

Taip pat vis dar neaišku, ar artėjančios Eurolygos dvigubos savaitės metu aikštelėje pasirodys vokietis Tiboras Pleissas. Jo trauma nėra skelbiama.

Norėdami komentuoti turite prisijungti.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.