EUROLYGA 2023

Antrą iš eilės triuškinamą pralaimėjimą patyręs K. Kemzūra: „Turime pažiūrėti į veidrodį“

Vilniaus „Wolves“ (11/2) šeštadienį 68:96 buvo sutriuškinti Utenos „Uniclub Casino – Juventus“ (8/6) ekipos, o po mačo „vilkų“ vyriausiasis treneris Kęstutis Kemzūra teigė, kad komandai reikia pasižiūrėti į veidrodį.

Kęstutis Kemzūra<br>T.Bauro nuotr.
Kęstutis Kemzūra<br>T.Bauro nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Dec 9, 2023, 9:36 PM, atnaujinta Dec 9, 2023, 9:53 PM

Visgi vilniečių strategas teigė, kad artimiausiu metu tikisi grįžti į pergalių kelią.

„Pirmiausiai turiu pasveikinti Utenos komandą – trenerius, žaidėjus. Manau, kad buvo puikiai pasiruošta rungtynėms, buvo puikiai išpildytas emocinis bei fizinis pasiruošimas.

Apie rungtynes mažai ką galima pasakyti... „Juventus“ agresyvumas, spaudimas neleido mums realizuoti nieko puolime. Kad ir surasdavome laisvus žmones, nesugebėdavome užsibaigti atakų. Be to, padarėme 7-ias klaidas rungtynių pradžioje. Tas leido jiems pabėgti. Net nekalbu apie gynybą... nežinau, ką padarėme ne taip. Nepradėjome rungtynių taip, kaip aš įsivaizdavau. Po to... bandėme kažką kaitalioti, bet niekas pernelyg neveikė.

Dabar mums yra labai sunkus metas, bet kito kelio nėra. Mes turime pažiūrėti į veidrodį, išsianalizuoti ir rasti būdų, kaip sugrįžti į pergalių kelią“, – kalbėjo „Wolves“ vyriausiasis treneris K.Kemzūra.

Tai – antrasis „Wolves“ pralaimėjimas vietinėse pirmenybėse. „Juventus“ nutraukė „Wolves“ 7 iš eilės pergalių seriją Lietuvos krepšinio lygoje („Betsafe-LKL“).

Primename, kad šios savaitės pradžioje „Wolves“ 79:110 Europos taurės varžybos nepasipriešino Paryžiaus „Paris Basketball“ krepšininkams.

Paklaustas apie tai, ar šiose rungtynėse K.Kemzūra įžvelgė pozityvesnių dalykų, specialistas atsakė keliais žodžiais.

„Nelabai, nelabai iš tikrųjų“, – aiškino K.Kemzūra.

Artimiausias „Wolves“ mačas – gruodžio 12 d., kuomet į vilniečiai stos į kovą Europos taurėje, kur susitiks su Tel Avivo „Hapoel“ klubu.

Visa spaudos konferencija:

Mačo apžvalga:

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.