EUROLYGA 2023

J. Tayloras – apie patirtį Šarlotėje, M. Jordano patarimus ir ryšį su Švedija

Betsafe-LKL TV pokalbių rubrikoje, kurią pristato parduotuvių tinklas DEPO, trumpas pašnekesys su Vilniaus „Wolves“ krepšininku Jeffery Tayloru.

Jeffery Tayloras<br>bcwolves.com nuotr.
Jeffery Tayloras<br>bcwolves.com nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Dec 11, 2023, 11:55 AM

Neseniai ant parketo sugrįžęs žaidėjas savo karjerą 2012-aisiais pradėjo tuometinėje Šarlotės „Bobcats“ ekipoje. Puolėjas pasidalino prisiminimais iš „Bobcats“ laikų.

„Kai esi pašaukiamas naujokų biržoje, neturi pasirinkimo, kur žaisi. Šarlotė yra nuostabus miestas, organizacija buvo puiki. Jie tuomet iš naujo statė komandą. Turėjome daug jaunų žaidėjų, kurie ieškojo savo kelio. Man tai buvo puiki patirtis. Nutiko netinkamų dalykų, kai buvau ten, bet labai mėgstu šį miestą, o organizacija yra puiki“, – teigė švedas.

Tuo metu, kai J. Tayloras atstovavo Šarlotės ekipai, jos savininku buvo geriausiu visų laikų žaidėju tituluojamas Michaelas Jordanas.

„Kai pirmąkart jį sutikau, jausmas buvo toks, lyg sutiktum ne žmogišką būtybę, jis tikra ikona, – susitikimą su legenda prisiminė J. Tayloras. – Tai buvo didžiulis dalykas. Sutikau jį treniruotėje, buvo nuostabu paspausti jam ranką, turint omenyje viską, ką jis nuveikė krepšinyje. Puikus jausmas jį sutikti.“

„Kalbėjau su juo daug kartų apie krepšinį, – pridūrė pašnekovas. – Jis visad ateidavo į rūbinę po rungtynių. Jei žaidei „Hornets“ jam būnant savininku, jį sutikdavai dažnai.“

Pilnas pokalbis, per kurį J. Tayloras papasakojo, kokį ryšį turi su Švedija ir kokius tikslus kelią savo likusiai karjerai, prieinamas Betsafe-LKL TV „YouTube“ kanale.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.