EUROLYGA 2023

Apie kauniečių privalumus kalbėjęs Ž. Obradovičius: „Žalgiris“ turi išskirtinę atmosferą žaisti krepšiniui“

Kauno „Žalgiris“ (5/9) ketvirtadienį namuose pasitiks Belgrado „Partizan“ (7/6) krepšininkus, o prieš mačą su žalgiriečiais legendinis strategas Željko Obradovičius gyrė tiek „Žalgirį“, tiek Lietuvos čempionų sirgalius.

Željko Obradovičius<br>G.Bitvinsko nuotr.
Željko Obradovičius<br>G.Bitvinsko nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Dec 13, 2023, 3:43 PM, atnaujinta Dec 13, 2023, 3:46 PM

Mūšis tarp „Žalgirio“ ir „Partizan“ ketvirtadienį prasidės 20:00 val., o mačo eigą galėsite sekti tinklalapyje lrytas.lt.

„Partizan“ krepšininkai į Kauną atsivežė negalavusius Zachą LeDay‘ų ir Jamesa Nunally ir riešo traumą besigydantį Ogjneną Jaramazą.

Ar žaidėjai rungtyniaus Kaune – paaiškės prieš pat rungtynes.

Kalbėdamas apie Kazio Maksvyčio auklėtinius Ž.Obradovičius išskyrė „Žalgirio“ žaidimą abejose aikštelės pusėse ir sirgalius.

„Kiekvienos išvykos rungtynės būna sunkios. „Žalgiris“ yra komanda, kuri žaidžia labai gerai, jie turi puikų supratimą ir aiškią idėją, kaip ir ką atakuoti puolime bei turi didžiulę energiją tiek puolime, tiek gynyboje.

Faktas – mūsų laukia labai sudėtingos rungtynės. Mes žinome, kad Kaune visuomet arena būna sausakimša ir žinome tai, kad „Žalgiris“ turi labai gausų palaikymą bei išskirtinę, fenomenalią atmosferą žaisti krepšiniui“, – prieš rungtynes Kaune kalbėjo „Partizan“ vairininkas Ž.Obradovičius.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.