EUROLYGA 2023

Stambule – potenciali Šaro ir N. Calatheso akistata: graikas praeityje kirto lietuviui

Su Dimitriu Itoudžiu skirtingais keliais pasukusi Stambulo „Fenerbahce“ ekipa jau artimiausiu metu turėtų pristatyti naująjį komandos trenerį. Pakeisti ekscentriškąjį graiką gali ir Lietuvos krepšiniui itin artimas veidas.

Š.Jasikevičius ir N.Calathesas.<br>Lrytas.lt nuotr. koliažas.
Š.Jasikevičius ir N.Calathesas.<br>Lrytas.lt nuotr. koliažas.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Dec 14, 2023, 9:59 AM

Naujienų portalo „Basketnews“ žurnalistas Donatas Urbonas trečiadienį pranešė, kad „Fenerbahce“ artėja prie susitarimo su 47-erių Šarūnu Jasikevičiumi, kuris naująjį sezoną pradėjo netreniruodamas jokio klubo.

Jei Šaras persikels į Stambulą, Turkijoje jis sutiks ne vieną praeityje jau treniruotą auklėtinį. Vienas jų – Graikijos krepšinio pažiba Nickas Calathesas.

Jis kartu su Š.Jasikevičiumi darbavosi „Barcelona“ ekipoje. Tiesa, tąsyk abi pusės išsiskyrė ne itin taikiai – nesulaukęs sutarties pabaigos graikas pakėlė sparnus į „Fenerbahce“ klubą, o tada viešai sukritikavo Š.Jasikevičiaus krepšinio filosofiją.

„Noriu turėti šiek tiek laisvės. Ypač kai man – ne 20 metų, aš žinau, kaip žaisti.

Šaras labiau viską kontroliuoja, o treneris D.Itoudis duoda žaidėjams laisvę, leidžia priimti sprendimus aikštėje ir suteikia labai daug pasitikėjimo“, – praėjusių metų spalį kalbėjo N.Calathesas.

Į šiuos graiko žodžius Š.Jasikevičius buvo pateikęs atsaką.

„Džiaugiamės, kad gyvename demokratinėje valstybėje, jog kiekvienas gali kalbėti, ką nori“, – „Basketnews“ kalbėjo Šaras.

Net keturių pralaimėjimų iš eilės seriją fiksuojanti „Fenerbahce“ ekipa artimiausias Eurolygos rungtynes žais penktadienį, kai namuose priims „Monaco“ klubą.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.