EUROLYGA 2023

Pribrendo pokyčiams: siaubingą sezono startą išgyvenę „Šiauliai“ atsisveikino su N. Mazuru Jau rado naują vyr. trenerį

Po slogaus sezono starto – permainos Šiauliuose. Po dar vieno triuškinamo pralaimėjimo „Šiauliai“ atleido vyriausiąjį trenerį Nikolajų Mazurą ir greitai jam rado pamainą.

 Žydrūnas Urbonas ir Nikolajus Mazuras<br> G. Šiupario ir Betsafe-LKL nuotr.
 Žydrūnas Urbonas ir Nikolajus Mazuras<br> G. Šiupario ir Betsafe-LKL nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Dec 18, 2023, 9:45 PM, atnaujinta Dec 18, 2023, 10:12 PM

„Šiauliai“ socialiniame tinkle „Facebook“ paskelbė, kad išsiskyrė su latviu N.Mazuru, o į jo vietą ateina Kosove darbus anksčiau laiko pabaigęs Žydrūnas Urbonas, kuris Prištinos klube spėjo išdirbti iki lapkričio mėnesio.

Pokytis trenerių štabe įvyko po dar vieno skaudaus pralaimėjimo  Lietuvos krepšinio lygos („Betsafe-LKL“) pirmenybėse, kur šiauliečiai namuose 66:103 nusileido prieš svečius iš Utenos. Po rungtynių „Šiaulių“ arenoje buvo galima girdėti ir šūksnius „Gėda, gėda, gėda“ ir švilpimus vietos komandai.

Primename, kad N.Mazuras su „Šiauliais“ šią vasarą pasirašė dvejų metų sutartį su galimybe ją pratęsti dar vieneriems metams.

„Dėkojame už darbą vyriausiojo trenerio pareigas ėjusiam Nikolajui Mazurui, kurį pakeis į Šiaulius atvykstantis Žydrūnas Urbonas“, – rašoma „Šiaulių“ klubo „Facebook“ paskyroje.

Primename, kad šiauliečiai po keturiolikos turų rikiuojasi paskutinėje Lietuvos krepšinio lygos („Betsafe-LKL“) vietoje ir yra iškovoję 2 pergales bei patyrę 12 pralaimėjimų.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.