EUROLYGA 2023

„Žalgirio“ Stambule laukiantis Š. Jasikevičiaus gyrė K. Maksvytį: „Tai yra nuostabiai treniruojama komanda“

Kauno „Žalgiris“ (5/9) trečiadienį Stambule sieks įveikti „Fenerbahce“ (7/7) komandą, kurios vairą ketvirtadienį perėmė Šarūnas Jasikevičius. Lietuvis kaip įprasta negailėjo komplimentų savo buvusiam klubui.

 Šarūnas Jasikevičius<br>G.Bitvinsko nuotr.
 Šarūnas Jasikevičius<br>G.Bitvinsko nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Dec 19, 2023, 12:26 PM

Prie „Fenerbahce“ vairo stojęs Šaras jau sužaidė dvejas rungtynes su Stambulo komanda ir pasiekė dvi pergalės.

Lietuvio auklėtiniai Eurolygoje 86:74 patiesė „Monaco“ krepšininkus, o Turkijos čempionate 99:71 pranoko Ankaros „Turk Telekom“ ekipą.

Kitas Š.Jasikevičiaus grobis – į Stambulą atvykstantis savo dramas išgyvenantis Kauno „Žalgirio“ klubas. Žalgiriečiai išgyvena sunkų laikotarpį, o šį sezoną „Fenerbahce“ nepralaimi namuose. Tiek Turkijos čempionate, tiek Eurolygoje laimėjo po 6 rungtynes.

Visgi kalbėdamas apie laukiančią akistatą Š.Jasikevičius kauniečių nenuvertino ir dalino vieną komplimentą po kito.

„Tai labai gera komanda. Praėjusias metais tai buvo atkrintamųjų varžybų komanda. Jie žaidžia neįtikėtinai kietą krepšinį, komanda, žaidžia kartu ir puikų charakterį. „Žalgiris“ yra nuostabiai treniruojama komanda. Prieš juos visada sunku. Akivaizdu, kad daug dalykų vyksta per Keenaną Evansą ir jis sprendžia dalykus, tačiau jie gali sukelti daug problemų keisdami gynybines schemas. Taigi, kaip ir sakiau, jie yra solidi atkrintamųjų komanda“, – teigė „Fenerbahce“ strategas.

Save iš gerosios pusės tikrai norės pademonstruoti Jonathanas Motley.

Šį sezoną 10,1 taško, 4,1 atkovoto kamuolio ir 9,2 naudingumo balo rodiklius fiksuojantis J.Motley praėjusiame sezone gavo pamokų iš Lauryno Biručio.

„Visuomet sunku prieš „Žalgirį“. Jie žaidžia kietai ir gauna indėlio iš visų žaidėjų. Turėsime stebėti visus tos komandos žaidėjus. Toje komandoje bet kas gali sužaisti geras rungtynes. Jie turi Keenaną Evansą, kuris šiais metais žaidžia gerai. Mes stengsimės jį sustabdyti. Tikimės, kad iškovosime pergalę“, – prieš rungtynes kalbėjo J.Motley.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.