EUROLYGA 2023

Metus „Žalgiris“ užbaigs pilnoje arenoje – iššluoti bilietai mačui su „Maccabi“

Visas likusias 2023-ųjų Eurolygos namų rungtynes Kauno „Žalgirio“ krepšininkai žais pilnutėlėje „Žalgirio“ arenoje – aistruoliai išpirko visus bilietus į kitos savaitės rungtynes su Tel Avivo „Maccabi“.

 Kauno arena bus pilnutėlė.<br>R. Vilkelio nuotr.
 Kauno arena bus pilnutėlė.<br>R. Vilkelio nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Dec 19, 2023, 9:56 PM

Pilna arena žalgiriečius palaikys ir šios savaitės rungtynėse su „Barcelona“, o „sold-out’as“ su Izraelio ekipa bus jau 25-as iš eilės.

Artimiausia proga vėl išvysti Lietuvos čempionų dvikovą Eurolygoje pasitaikys jau tik 2024-ųjų pradžioje. Vis dar ieškantiems kalėdinių dovanų draugams bei artimiesiems, puikiu pasirinkimu gali tapti bilietai į sausio 2 d. „Žalgirio“ arenoje vyksiančias rungtynes su Berlyno ALBA komanda.

Sausį taip pat lauks namų dvikovos su dviem Stambulo klubais – sausio 19 d. su Stambulo „Fenerbahce“, o sausio 31-ąją su Stambulo „Anadolu Efes“.

Taip pat jau startavo prekyba į Karaliaus Mindaugo taurės ketvirtfinalio rungtynes su Vilniaus „Wolves“. Jos „Žalgirio“ arenoje vyks sausio 21 d.

Pirmasis 2024-ųjų mėnuo taip pat palankus kelionėms su komanda į Eurolygos rungtynes. Ilgametis klubo partneris kelionių organizatorius „West Express“ kartu su „Žalgiriu“ kviečia keliauti į Vilerbaną, Valensiją ir Barseloną bei Belgradą.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.