EUROLYGA 2023

Šio sezono „Barcelona“ ekipos lyderis: „Šaras yra geriausias treneris, su kuriuo man yra tekę dirbti“

Buvęs Šarūno Jasikevičiaus auklėtinis Barselonos „Barcelona“ klube argentinietis Nicolasas Laprovittola teigė, kad Šaras – geriausias treneris, su kuriuo jam yra tekę dirbti.

 Nicolasas Laprovittola ir Šarūnas Jasikevičius<br> G. Bitvinsko nuotr.
 Nicolasas Laprovittola ir Šarūnas Jasikevičius<br> G. Bitvinsko nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Dec 19, 2023, 12:15 PM

Gynėjas kartu su lietuviu praleido dvejus metus ir būtent pernai suspindo ryškiausiomis spalvomis bei žengė didelį žingsnį į priekį žaidimo prasme.

Argentinietis pernai Eurolygoje rinko po 10,4 taško (47,9 proc. dvit., 41,8 proc. trit., 86,8 proc. baud.), atlikdavo po 4,6 rezultatyvaus perdavimo ir fiksuodavo 11 naudingumo balų vidurkį.

Šiemet N.Laprovittola Eurolygoje renka dar geresnius skaičius (14,3 tšk. ir 5,8 rez. perd.) ir yra bene svarbiausias „Barcelona“ klubo perimetro linijos žaidėjas.

Krepšininkas už savo progresą yra ypač dėkingas Š.Jasikevičiui, su kuriuo jis Katalonijoje darbavosi dvejus metus.

„Jis pakeitė mano karjerą ir tai, kaip aš žaidžiu. Aš jau esu ne kartą sakęs – Šaras yra geriausias treneris, su kuriuo man yra tekę dirbti. Kaip ir visi kiti, jis nėra tobulas ir buvo dalykų, kurie nebuvo patys gražiausi, bet aš esu labai dėkingas, kad tinkamu metu papuoliau į Š.Jasikevičiaus rankas. Manau, kad man reikėjo tokio trenerio, kuris man truputį spirtų į upžakalį ir stovėtų už manęs bei rėktų „, – apie darbą su Š.Jasikevičiumi žurnalistui Fabianui Garciai iš tinklalapio BasquetPlus kalbėjo argentinietis.

Šiuo metu „Barcelona“ Eurolygoje yra iškovojusi 10 pergalių bei patyrusi 4 pralaimėjimus ir geriausiame Senojo žemyno klubinio krepšinio turnyre dalinasi 2–3 vietas su Bolonijos „Virtus“ krepšininkais.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.