EUROLYGA 2023

„Mic‘d UP“: A. Butkevčiaus įgarsinti rungtynių su „Wolves“ užkulisiai

Kauno „Žalgirio“ puolėjas Arnas Butkevičius tęsia reabilitaciją po traumos. Kol žalgirietis negali savo žaidimu prisidėti prie komandos rezultatų, krepšininkas aktyvai palaiko bendraklubius nuo suolo. Tuo galima įsitikinti naujausiame „Žalgiris Insider“ laidų rubrikos „Mic‘d UP“ epizode.

 Arnas Butkevičius<br>G.Bitvinsko nuotr.
 Arnas Butkevičius<br>G.Bitvinsko nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

2023-12-21 09:27

Prie Arno Butkevičiaus prisegtas mikrofonas padėjo užfiksuoti „Betsafe-LKL“ čempionato rungtynių, vykusių praėjusį savaitgalį, tarp Kauno „Žalgirio“ ir Vilniaus „Wolves“ užkulisius.

Aktyviai pergalingame susitikime (79:55) emocijas reiškęs A.Butkevičius rungtynių epizodus vertino su šalia sėdėjusiu ir taip pat nežaidusiu Luku Lekavičiumi.

„Kai treniruotėse nežiūri ir tiek daug nedalyvauji, jau ir pačiam sunku pasakyti (kas žaidžiama – past.)“, – žiūrėdamas į žalgiriečių žaidimą su L.Lekavičiumi kalbėjosi A.Butkevičius.

Krepšininkas žalgiriečius ragino ne tik paskatinamaisiais šūkiais po gerų epizodų, bet ir nepamiršdavo priminti svarbių susitarimų.

Visus A.Butkevičiaus įgarsintus „Betsafe-LKL“ čempionato rungtynių užkulisius jau dabar galima pamatyti „Žalgiris Insider“ platformoje prenumeratoriams skirtame video.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.