EUROLYGA 2023

Prieš išvyką į Kauną – atviras R. Jokubaitis: „Tai vienas sunkiausių mano sezonų šioje komandoje“

Praeityje Kauno „Žalgirio“ marškinėlius vilkėjęs Rokas Jokubaitis vėl grįš į Kauną. Penktadienį jis su kitais „Barcelona“ ekipos krepšininkais Nemuno saloje surems ietis su Lietuvos čempionais.

R.Jokubaitis.<br>G.Bitvinsko nuotr.
R.Jokubaitis.<br>G.Bitvinsko nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Dec 21, 2023, 6:46 PM, atnaujinta Dec 21, 2023, 8:17 PM

Prieš artėjančią dvikovą Lietuvos rinktinės gynėjas neslėpė, kad šiuo metu Katalonijos klubas ir jis pats yra sunkioje situciajoje.

„Visi suprantame, kad išgyvename labai sunkų momentą. Manau, kad tai vienas sunkiausių mano sezonų „Barcelona“ komandoje, o tai mano trečias sezonas čia. Dabar svarbiausia yra išlikti vieningiems ir tobulėti, tam, kad laimėtume rungtynes, tą sieksime padaryti penktadienį“, – samprotavo 23-ejų R.Jokubaitis.

Jo atstovaujama „Barcelona“ Eurolygoje skaičiuoja dviejų iš eilės nesėkmių atkarpą – praėjusią savaitę buvo pralaimėta prieš Milano „Olimpia“, o antradienį katalonai patyrė pralaimėjimą prieš Berlyno ALBA klubą.

„Kartais nesimėgaujame žaidimu, tai yra normalu, kai veiksmas aikštėje vyksta ne pagal planą, bet turime daug patirties, esame profesionalai. Nebus sunku išlaikyti vienybę, tai yra mūsų stiprybė“ ,– pridūrė gynėjas.

Šiame sezone jis vidutiniškai per dvikovą įmeta po 4,9 taško, atlieka po 3,2 rezultatyvaus perdavimo ir renka po 4,8 naudingumo balo.

„Žalgirio“ ir „Barcelona“ akistata Kaune vyks penktadienį, 20 val.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.