EUROLYGA 2023

R. Jokubaitis prabilo apie K. Maksvyčio dramą, Š. Jasikevičių ir atstovavimą rinktinei: „Jau galite rašyti“

Rokas Jokubaitis įteikė kalėdinę dovaną Lietuvos krepšinio gerbėjams. „Barcelona“ krepšininkas penktadienį po Eurolygos rungtynių su Kauno „Žalgiriu“ (85:80) pranešė, kad ateinančią vasarą tikrai padės nacionalinei komandai kovoti dėl vietos 2024 m. Paryžiaus žaidynėse.

Rokas Jokubatis<br>G.Bitvinsko nuotr.
Rokas Jokubatis<br>G.Bitvinsko nuotr.
Rokas Jokubatis<br>G.Bitvinsko nuotr.
Rokas Jokubatis<br>G.Bitvinsko nuotr.
Rokas Jokubatis<br>G.Bitvinsko nuotr.
Rokas Jokubatis<br>G.Bitvinsko nuotr.
Rokas Jokubatis<br>G.Bitvinsko nuotr.
Rokas Jokubatis<br>G.Bitvinsko nuotr.
Daugiau nuotraukų (4)

Lrytas.lt

2023-12-22 22:19, atnaujinta 2023-12-22 23:50

„Jau galite rašyti, kad 100 proc. būsiu rinktinėje. Kol kas nėra jokių trikdžių. Tikiuosi, kad jokių traumų nebus, būsiu gyvas ir sveikas. Padėsiu rinktinei tiek, kiek galėsiu, nes tai yra vienas pagrindinių dalykų profesionaliam sportininkui. Patekti į olimpines žaidynes būtų kažkas vau“, – po pergalės kalbėjo R.Jokubaitis.

23-ejų gynėjas taip pat atskleidė, kad sekė įvykius, kurie drebino Kauno „Žalgirio“ klubą. Anot krepšininko, jis toje dramoje palaikė trenerį Kazį Maksvytį ir džiaugiasi, jog jis liko komandoje.

„Kaip pasakyti, Lietuvoje yra krepšinis ir „Žalgiris“. „Žalgiris“ yra Nr. 1. Faktas, kad tokios žinios pasieks visus. Buvau ir aš į visą tą reikalą įsijautęs. Nežinau, kiek ten buvo tiesos, bet džiaugiuosi, kad Kazys liko. Linkiu „Žalgiriui“ kuo geresnių rezultatų. Nėra komandai naudinga tokie dalykai. Tikiu „Žalgiriu“ ir treneriu Kaziu“, – sakė žaidėjas.

R.Jokubaitis taip pat teigė, jog liko kiek nustebęs, kai sužinojo, kad į Eurolygą grįžta jį treniravęs Šarūnas Jasikevičius, kuris papildė Stambulo „Fenerbahce“ komandą.

„Kažkaip nustebino, kad taip staigiai po Dimitrio Itoudžio jie rado pakeitimą. Bet tikrai smagu už Šarą, Tomą Masiulį. Su jais praleidau penkerius metus, laukiu su jais pasimatyti Stambule“, – tikino žaidėjas.

Deja, bet penktadienį į Kauno ekipos krepšį 6 taškus įmetęs krepšininkas šventes sutiks ne Lietuvoje. R.Jokubaitis pripažino, jog planavo Kūčias sutikti šeimos rate, tačiau teigė, kad sekmadienį dalyvaus komandos treniruotėje.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.
REPORTERIS: narystės ES 20-mečio proga sveikinimai iš U. von der Leyen