EUROLYGA 2023

Po sunkios pergalės – G. Žibėno spragilai saviems: galiu drąsiai pasakyti, kad tai nuvylė

Vilniaus „Rytas“ artėjančias Kalėdas pasitiks su geromis nuotaikomis. Šeštadienį Giedriaus Žibėno auklėtiniai išvykoje po atkaklios kovos 77:70 pranoko Klaipėdos „Neptūną“ ir pakilo į Lietuvos krepšinio lygos („Betsafe-LKL“) lentelės viršūnę.

Giedrius Žibėnas<br>Betsafe-LKL nuotr.
Giedrius Žibėnas<br>Betsafe-LKL nuotr.
Giedrius Žibėnas<br>D.Labučio (ELTA) nuotr.
Giedrius Žibėnas<br>D.Labučio (ELTA) nuotr.
Giedrius Žibėnas<br>Betsafe-LKL
Giedrius Žibėnas<br>Betsafe-LKL
Daugiau nuotraukų (3)

Lrytas.lt

Dec 23, 2023, 7:51 PM

Akistatą vilniečiai uostamiestyje pradėjo su atkarpa 10:0, tačiau „Neptūnas“ greitai pasivijo varžovus ir jau antrajame kėlinyje persvėrė rezultatą.

„Išėjome su tokiu nusiteikimu, kad „kaip nors laimėsime“. Toks būna tas šventinis laikotarpis, kažkiek tai suprantu, pradėjome tarsi susikaupę, bet kas liečia atsarginių įėjimą, tai drąsiai galiu pasakyti, kad nuvylė atsarginių įėjimas, praradome rungtynių kontrolę“, – po rungtynių kalbėjo „Rytą“ treniruojantis G.Žibėnas.

Akistatos pabaigoje užvirė tikras nervų karas – „Rytas“ pirmavo vos dviejų taškų pranašumu, bet „Neptūnas“ neatkovojo net penkių kamuolių po savuoju krepšiu iš eilės ir taip užkirto sau kelią į pergalę.

„Nesukontroliavome savo taškų skirtumo, bet rungtynes nulėmė atkovoti kamuoliai pabaigoje ir tik dėl to išsivežame pergalę, bet žinome, kad kitose rungtynėse to tikrai neužteks“, – pridūrė „Ryto“ strategas.

G.Žibėnas taip pat turėjo kalėdinį palinkėjimą Vilniaus krepšinio bendruomenei.

„Pailsėti nuo krepšinio. Gero laiko su šeima. Esame dėkingi sirgaliams, labai juos mylime. Sveikatos visiems, energijos ir to neblėstančio originalumo“, – šyptelėjo treneris.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.