EUROLYGA 2023

R. Jokubaitis atskleidė savo kalėdinį norą, bet jį į šipulius sudaužė „Barcelona“ treneriai

Dar vieną dvigubą Eurolygos savaitę Kauno „Žalgirio“ ekipa užbaigė pralaimėjimu „FC Barcelona“ krepšininkams, bet nepaisydami rezultato, „Žalgirio“ arenos užkulisiuose tradiciškai darbavosi „Žalgiris Backstage“ nariai.

R.Jokubaitis.<br>G. Bitvinsko nuotr.
R.Jokubaitis.<br>G. Bitvinsko nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

zalgiris.lt

Dec 23, 2023, 3:48 PM, atnaujinta Dec 23, 2023, 3:51 PM

Šis epizodas tapo išskirtiniu, kadangi vienu metu „Žalgiris Backstage“ kadre buvo galima išvysti abu laidos vedėjus – tiek Žygimantą Gečą, tiek Eglę Jurgaitytę. Tiesa, pastaroji „Žalgirio“ arenoje buvo kitais tikslais ir laidos vedėjo rolę perdavė Ž.Gečui.

„Šiek tiek sunku suvokti, kad turėsiu galimybę atsistoti ir dainuoti visai „Žalgirio“ arenai. Tai didžiulė garbė, esu labai palaiminta, kad galiu tą daryti prieš pat šventes. Vieną dieną labai tikiuosi visus pakviesti į savo solinį koncertą“, – sakė per rungtynių pertrauką pasirodžiusi atlikėja.

Į Kauną šioms rungtynėms su Ispanijos ekipa sugrįžo ir buvęs žalgirietis Rokas Jokubaitis, kuris atskleidė, ko prašė dovanų iš Kalėdų senelio.

„Kalėdų senelio prašiau pasilikti su šeima švęsti Kūčių ir Kalėdų, bet nepavyko. Bet taip viskas susiklostė, mūsų forma nėra įspūdinga, treneriai nenorėjo paleisti, norėjo, kad visi grįžtų atgal. Nieko tokio“, – pasakojo krepšininkas.

Ž.Gečas taip pat bendravo ir su „Žalgirio“ arenoje buvusiais krepšinio aistruoliais. Jų laidos vedėjas klausinėjo apie artėjančias šventes ir prašė sirgalių įvertinti, kuris „Žalgirio“ krepšininkas būtų geriausias sniego mūšyje.

Visus pokalbius ir atsakymus išgirsite naujausiame „Žalgiris Backstage“ epizode.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.
„Lietuva tiesiogiai“: ar žinome kur slėptis karo atveju?