EUROLYGA 2023

Atgal į „Rytą“? Marcusas Fosteris Kinijoje liko be darbo

Praėjusiame Lietuvos krepšinio lygos („Betsafe-LKL“) sezone prieš Kauno „Žalgirį“ siautėjęs buvęs Vilniaus „Ryto“ gynėjas Marcusas Fosteris tapo laisvuoju agentu.

M.Fosteris.<br>R. Vilkelio nuotr.
M.Fosteris.<br>R. Vilkelio nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Dec 24, 2023, 3:05 PM, atnaujinta Dec 25, 2023, 2:27 PM

Sekmadienį oficialiai pranešta, kad Kinijoje rungtyniaujanti Šandongo „Heroes“ komanda pasuko skirtingais keliais su 28-erių amerikiečiu.

Šiemet Kinijos krepšinio čempionate M.Fosteris vidutiniškai per dvikovą įmesdavo po 13,8 taško, atkovodavo po 3,3 kamuolio ir rinkdavo po 10,7 naudingumo balo.

Net ir išvykęs iš „Ryto“ M.Fosteris toliau palaikė artimą ryšį su sostinės klubo sirgaliais, atsakinėjo į žinutes socialinėje erdvėje.

Vienam iš sirgalių gynėjas buvo prižadėjęs, kad artimiausiu metu grįš į Lietuvos vicečempionų gretas. Tiesa, kol kas rimtesnių kalbų apie M.Fosterio sugrįžimą į Vilnių nėra.

Vis dėlto vilniečiai internete jau dalinasi pranešimais, kad gynėjas instagrame jau pradėjo sekti naująjį Vilniaus klubo sporto direktorių Artūrą Jomantą.

Amerikietis „Betsade-LKL“ čempionate vidutiniškai per rungtynes pelnydavo po 16,5 taško, atkovodavo po 3,1 kamuolio, atlikdavo po 3,1 rezultatyvaus perdavimo bei rinkdavo po 13,9 naudingumo balo.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.