EUROLYGA 2023

„7bet-Lietkabelio“ gerbėjai susilaukė įvertinimo už džentelmeniškumą ir kilnų elgesį

„Betsafe-LKL“ kartu su „Volfas Engelman“ bravoru ir toliau apdovanoja labiausiai džentelmeniškumu ir kilniu elgesiu pasižyminčius lygos bendruomenės narius.

 „7bet-Lietkabelio“ gerbėjai<br>Betsafe-LKL nuotr.
 „7bet-Lietkabelio“ gerbėjai<br>Betsafe-LKL nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

2023-12-29 13:17

Šįkart toks apdovanojimas keliauja Panevėžio „7bet-Lietkabelio“ sirgaliams, kurie parodė išskirtinį palaikymą ir sutikimą prie komandos vairo sugrįžusiam Nenadui Čanakui. Prieš mačą su „Žalgiriu“, Panevėžio ekipos sirgaliai trenerį pasitiko atsistoję, pasveikino jį ir įteikė gėlių.

Pats treneris papasakojo, kaip visa tai atrodė iš jo perspektyvos.

„Turiu šiokį tokį ryšį su fanais, – teigė N. Čanakas. – Jei nuoširdžiai, tai nieko nesitikėjau. Buvau susikoncentravęs ties rungtynėmis. Atvykau penktadienį, o rungtynės vyko sekmadienį. Negalvojau apie kitus dalykus, tik apie rungtynes. Žinoma, tai buvo labai gražus gestas iš jų. Per penkerius metus tikrai užmezgėme ryšį.“

„Labai neįprasta, – paklaustas apie tai, ką jautė gavęs gėlių, nusijuokė specialistas. – Tai gali būti pirmas kartas, kuomet gaunu gėlių.“

Panevėžiečiai gausiau rinktis į savo miesto klubo rungtynes pradėjo komandai vadovaujant būtent N. Čanakui, kuris per pastaruosius penkerius metus sugebėjo pasiekti ne vieną skambią pergalę ir pavertė komandą nuolatine medalių laimėtoja tiek „Betsafe-LKL“, tiek Citadele Karaliaus Mindaugo taurėje (Citadele KMT).

Serbas teigia jaučiasi prisidėjęs prie „7bet-Lietkabelio“ aistruolių bendruomenės augimo, kuris pastebimas ne tik Panevėžyje, bet ir važiuojant žaisti išvykos rungtynes į kitus lygos miestus.

„Kaip visada sakau, krepšinyje svarbiausia ne rezultatas, svarbiausia sirgaliai. Panevėžyje matau, kiek žmonių vilki komandos atributiką, kiek jų mus palaiko. Mums labai smagu juos turėti šalia savęs kituose miestuose, ypač ten, kur sunku žaisti – Utenoje, Klaipėdoje, Vilniuje ar Kaune. Jie mums ten labai padeda“, – fanams duoklę atidavė strategas.

Gražių poelgių tarp komandos ir jos fanų būta ir anksčiau. 2022 m., ekipai sugrįžus po pralaimėtos finalo serijos prieš Vilniaus „Rytą“, autobusą Panevėžyje pasitiko minia žmonių, dėkojusių krepšininkams ir treneriams už įdėtas pastangas istoriniame finale.

„Buvo labai skaudus momentas visiems mums, nes buvome arti savo svajonių išpildymo. Mums nepavyko, bet tai, kaip sirgaliai išreiškė savo jausmus ir laukė mūsų... Trofėjus yra trofėjus, bet tai taip pat yra kažkoks jausmas, kurio niekada nepamiršiu“, – teigė N. Čanakas.

Jis taip pat perdavė visiems „7bet-Lietkabelio“ sirgaliams šventinius sveikinimus.

„Visų pirma, visiems komandos sirgaliams ir panevėžiečiams linkiu sėkmingų Naujų metų. Likite sveiki, būkite laimingi ir nenustokite mūsų palaikyti, jei įmanoma – dar stipriau“, – savo palinkėjimus išsakė treneris.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.