EUROLYGA 2023

Fantastinį tritaškį Monake prisiminęs M. Grigonis: „Kartais neįtikėtina, kai vienas toks metimas gali pakeisti visą situaciją komandoje“

Marius Grigonis šį sezoną puikiai įsipaišo į Atėnų „Panathinaikos“ žaidimą, o kartu jau yra nustebinęs sirgalius puikiu pergalingu metimu prieš Donatą Motiejūną ir Monako „Monaco“ klubą. Šį įvykį prisiminęs lietuvis teigė, kad jam yra keista, jog vienas metimas kartais taip drastiškai gali pakeisti komandos sirgalių nuotaikas.

 Marius Grigonis<br> ZUMAPress.com/SPO/Scanpix nuotr.
 Marius Grigonis<br> ZUMAPress.com/SPO/Scanpix nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Dec 29, 2023, 6:11 PM, atnaujinta Dec 29, 2023, 6:40 PM

Lemiamą metimą M.Grigonis pataikė gruodžio 20-ąją, kuomet „Panathinaikos“ viešėjo Monake.

Likus 2,5 sekundės Graikijos grandų klubas atsilikinėjo 88:90. Lietuvis pakilo prie tritaškio linijos, jo gynėjas užmigo ir galop M.Grigonis įsūdė pergalingą metimą, leidusį „Pao“ pavogti pergalę iš „Monaco“ ekipos rankų (91:90).

„Socialiniuose tinkluose susilaukiau daug žinučių. 18-os ar 20-ies metų man tai darytų įtaką. Kartais yra neįtikėtina, kai vienas toks metimas gali pakeisti sirgalių nuotaikas ir visą situaciją komandoje. Yra truputį juokinga, nes jeigu metimas būtų netikslus, viskas sugriūtų.

Tai tebuvo vienas metimas. Aš esu laimingas, kad jį pataikiau, bet galų gale – tai tebuvo vienerios reguliariojo sezono rungtynės“, – tinklalapio Eurohoops.net žurnalistui Vageliui Papadimitriou kalbėjo M.Grigonis.

Šį Eurolygos sezoną M.Grigonis aikštelėje praleidžia po 27,5 minutės, per kurias meta po 9,9 taško (61 proc. dvit., 44 proc. trit., 87 proc. baud.), atkovoja po 2,8 kamuolio, atlieka po 1,5 rezultatyvaus perdavimo ir fiksuoja 9,7 naudingumo balų vidurkį.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.