EUROLYGA 2023

Pralaimėjimų seriją nutraukęs K. Kemzūra dar kartą sukritikavo Dž. Gagičių: „Manęs netenkina, ką jis daro aikštelėje“

Kęstučio Kemzūros treniruojamas Vilniaus „Wolves“ klubas šeštadienį nutraukė 9 pralaimėjimų seriją, o strategas dar kartą sukritikavo komandos aukštaūgį Džordže Gagičių.

Kęstutis Kemzūra<br>G.Šiupario nuotr.
Kęstutis Kemzūra<br>G.Šiupario nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Jan 7, 2024, 12:25 PM

„Vilkai“ nesėkmių seriją nutraukė išvykoje 99:78 susitvarkydami su Kėdainių „Nevėžio“ krepšininkais.

„Esame laimingi po ilgalaikės sausros iškovoję pergalę. Energija buvo labai gera nuo pat pradžių, turėjome gerų gynybinių momentų, kurie leido mums pabėgti į priekį. Be abejo yra lengviau, kuomet įkrenta tolimi metimai. Bet tik geros gynybos dėka mums susidarė galimybės bėgti į priekį ir pelnyti lengvesnių taškų greitajame puolime.

Su visa pagarba jam, pirmoje pusėje per daug kartų paleidome Zane‘ą Watermaną. Kelis sykius nesupratome vieni kitų kaip turime gintis, nebuvome priėję arti prie jo, bet antroje pusėje jau atlikome geresnį darbą. Ir džiugu, jog atsigauna ir sugrįžta mūsų lyderiai bei pradeda justi savo ritmą“, – po pergalės kalbėjo „Wolves“ strategas K.Kemzūra.

Vilniečių komandoje rungtyniaujantis Dž.Gagičius ir vėl buvo marinamas ant suolo. Serbas ant parketo praleido vos minutę, o K.Kemzūra vėl sukritikavo aukštaūgį.

„Manęs netenkina tai, kaip jis išeina ir ką jis daro aikštelėje. Svoris ne prie ko. Jeigu jis tik išeina ir iškart suklysta, nepagauna kamuolio, prasižengia puolime, gynyboje iškart praleidžia taškus... Atsiprašau. Svoris nesusijęs. Šiandien buvau nusprendęs kaip žaisime. Noriu duoti šansą kiekvienam žaidėjui, jį patraukti, paskatinti, bet pirmiausiai turiu galvoti apie komandą“, – griežtai kalbėjo „Wolves“ strategas.

K.Kemzūra taip pat leido suprasti, kad Dž.Gagičiaus vieta komandoje nėra saugi.

„Be ultimatumų yra suprantama situacija. Jis ne pirmus metus yra krepšinyje“, – paklaustas apie serbo ateitį klube trumpai atsakė treneris.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.
„Nauja diena“: ar yra galimybių, kad įvyks pilietybės referendumas?