Smūgis „Grizzlies“: J. Moranto sezonas – baigtas

2024 m. sausio 9 d. 07:04
Lrytas.lt
„Memphis Grizzilies“ ekipoje – milžiniškas šokas. „Grizzlies“ lyderis ir komandos žvaigždė Ja Morantas šį sezoną daugiau nebepasirodys ant parketo dėl treniruotėje patirtos traumos.
Daugiau nuotraukų (1)
Klubas oficialiai pranešė, kad gynėjas susižeidė petį treniruotės metu ir dėl to praleido mačą prieš „Phoenix Suns“ ekipą. Atlikus tyrimus paaiškėjo, kad J.Moranto trauma – rimtesnė nei manyta iš pradžių.
Magnetinio rezonanso tyrimas parodė labralinį plyšimą J.Moranto peties srityje, o būtent dėl tokios traumos krepšininkui prireiks operacijos.
Taip pat pranešime rašoma, kad J.Morantas turėtų grįžti į rikiuotę prieš 2024–2025 m. sezoną.
Primename, kad šio sezono pradžioje 24-erių metų gynėjas buvo diskvalifikuotas ir turėjo praleisti 25-erias rungtynes dėl to, kad mosikavo ginklu „Instagram“ tiesioginės transliacijos metu. Praėjusį sezoną panašų incidentą turėjęs J.Morantas buvo suspenduotas 8 rungtynėms.
Dukart visų žvaigždžių rungtynių dalyviui J.Morantui šis sezonas buvo pirmasis po to, kai pasirašė 197 mln. JAV dolerių sutarties pratęsimą su „Grizzlies“ organizacija.
Šį sezoną „Grizzlies“ žvaigždė spėjo sužaisti 9 mačus, per kuriuos jo komanda šventė 6 pergales ir patyrė 3 pralaimėjimus.
J.Morantas šį sezoną vidutiniškai rinko po 25,1 taško, 8,1 rezultatyvaus perdavimo bei 5,7 atkovoto kamuolio.
Šiuo metu „Grizzlies“ vakarų konferencijoje su 13 pergalių ir 23 pralaimėjimais rikiuojasi 13-oje vietoje.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App StoreGoogle Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.