EUROLYGA 2023

„Šiauliai“ skolina gynėją Mažeikių ekipai

Jokūbas Rubinas sezoną užbaigs kitoje Betsafe-LKL komandoje. „Šiauliai“ nusprendė paskolinti krepšininką Mažeikių „M Basket-Delamode“ ekipai.

 Jokūbas Rubinas<br> Betsafe-LKL nuotr.
 Jokūbas Rubinas<br> Betsafe-LKL nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Jan 10, 2024, 4:32 PM

2022 metais į Šiaulius atvykęs mažeikiškis ir praėjusį sezoną buvo skolinamas savo gimtojo miesto komandai, su kuria iškovojo vietą aukščiausioje šalies lygoje.

Šiemet 21-erių J.Rubinas per 14 sužaistų mačų Lietuvos krepšinio lygoje („Betsafe-LKL“) įmesdavo po 4 taškus ir atlikdavo po 2 rez. perdavimus. Tuo tarpu Karaliaus Mindaugo taurėje („Citadele KMT“) gynėjas rinko solidesnę statistiką – 7,2 tšk., 3,5 rez. perdavimo bei 11,2 naud. balų per 6 susitikimus.

„Gynėjų grandis pasidarė šiek tiek perpildyta. Traumą išsigydė Dachonas, taip pat į rikiuotę laukiame grįžtančio Karolio. Jokūbas yra jaunas žaidėjas, kuriam reikia žaisti. Nesinori jo laikyti tik treniruotėms. Tikimės, kad šiuo metu žaidybinio laiko Jokūbui galės suteikti Mažeikių klubas, kuriame jis jau puikiai pažįstamas“, – apie J. Rubino situaciją kalbėjo komandos vyr. treneris Žydrūnas Urbonas.

Saulės miesto ekipa namų arenoje šiandien stos į kovą Šiaurės Europos krepšinio rungtynėse prieš Keilos „Coolbet“ komandą iš Estijos.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.