EUROLYGA 2023

Daugiau pralaimintis nei laimintis strategas treniruos „Visų žvaigždžių“ komandą

Docas Riversas šį sezoną NBA lygoje dažniau pralaimi negu laimi, tačiau strategas vis tiek tapo Rytų konferencijos „Visų žvaigždžių“ komandos treneriu.

 Docas Riversas<br> Zuma/Scanpix nuotr.
 Docas Riversas<br> Zuma/Scanpix nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

2024-02-04 11:47

Tai susiklostė dėl kurioziškos, anksčiau NBA nenumatytos taisyklės.

„Visų žvaigždžių“ komandos treneriu tampa geriausios ekipos strategas. Šiais metais Rytuose toks yra „Boston Celtics“ strategas Joe Mazzulla, kuris ir praėjusiame sezone buvo nominuotas į „Visų žvaigždžių“ komandos trenerius.

Taisyklėse numatyta, kad tas pats strategas negali du metus iš eilės gauti privilegijos treniruoti komandą, tad treneriu buvo paskirtas antroje vietoje esančios komandos vyriausiasis treneris.

Antroje vietoje esančiai „Milwaukee Bucks“ ekipai vadovauja D.Riversas, tačiau strategui vadovaujant, jo komanda iškovojo vos vieną pergalę ir patyrė du pralaimėjimus. Visą kitą komandos įdirbį atliko kiek netikėtai atleistas Adrianas Griffinas.

Situacijos absurdiškumą įžvelgė ne tik NBA lygos gerbėjai, tačiau ir „Bucks“ žvaigždė Giannis Antetokounmpo bei pats D.Riversas.

„Tai išties juokingai bloga situacija. Na, Adrianas gaus pinigų, tai tikrai. Ir žiedą. Tai viena iš keistesnių situacijų. Manau, kad turėtų būti taisyklė, kad treniruotų kažkas kitas, o ne aš. Gal aš nusiųsiu savo štabą, o pats išvyksiu atostogauti“, – savo nominaciją apžvelgė strategas.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.