EUROLYGA 2023

#BackToSchool: iš sąrašų išbrauktas D. Lavrinovičius, guminukai ir petardos

„Žalgiris TV“ komanda su laidos vedėja Egle Jurgaityte priešakyje pristato naują rubrikos #BackToSchool epizodą.

Danielius Lavrinovičius<br>G.Bitvinsko nuotr.
Danielius Lavrinovičius<br>G.Bitvinsko nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

zalgiris.lt

Feb 5, 2024, 12:24 PM

Lygiagrečiai su projektu „Žalgiris – Tavo mokykloje“ egzistuojanti rubrika šį kartą į mokyklos laikus nukėlė pirmą sezoną Kaune rungtyniaujantį Danielių Lavrinovičių.

Pačioje pokalbio pradžioje žalgirietis prisiminė savo vaikystės mitybos įpročius ir išsidavė apie savo polinkį į saldumynus.

„Mama prižadindavo, padarydavo pusryčius. Pusryčiams būdavo trys sumuštinukai ir arbatėlė. Per pertrauką dažniausiai valgydavau guminukus, šalia būdavo parduotuvė, į kurią eidavome pirkti saldumynų“, – #BackToSchool rubrikoje pasakojo krepšininkas.

Aukštaūgis pasakojo ne tik apie savo vaikystėje turėtus įpročius, bet ir mėgstamas veiklas po pamokų.

„Po pamokų daug veiklų būdavo. Mėgdavome petardas, būdavo į Gariūnus nuvažiuodavome jų nusipirkti, sprogdindavome po tiltais. Mėtydavome į vandenį, geras garsas būdavo“, – linksmas istorijas pasakojo D.Lavrinovičius.

Įdomu tai, kad būdamas jaunas, žalgirietis buvo išvykęs į Vokietiją, tad mokslus Lietuvoje krimto nuotoliniu būdu. Tiesa, ne viskas sekėsi sėkmingai – D.Lavrinovičius buvo išbrauktas iš Vilniaus Ozo gimnazijos mokinių sąrašų.

E.Jurgaitytė savo pašnekovui taip pat pateikė ir „Žalgiris – Tavo mokykloje“ Facebook paskyroje užduotus moksleivių klausimus bei paruošė matematikos testą.

„Mokytis sekėsi neblogai. Nebuvau labai geras mokinys, bet žinodavau, kaip mokytis. Nemėgstamiausia pamoka buvo istorija, nepatikdavo, nebūdavo įdomu. Labiausiai patiko matematika, bet nebuvo taip, kad gerai sekėsi“, – prieš pradėdamas testą sakė žaidėjas.

„Aš tau rašau 10“, – po atlikto testo stebėjosi laidos vedėja.

Nuotaikingą E.Jurgaitytės ir D.Lavrinovičiaus pokalbį išgirsti galite naujausiame „Žalgiris TV“ rubrikos #BackToSchool epizode.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.