EUROLYGA 2023

„Žalgiris Backstage“: triumfas KMT finale ir čempionai apie šventimą

Kauno „Žalgirio“ krepšininkai sekmadienį virš savo galvų kėlė Citadele KMT nugalėtojų taurę. „Žalgirio“ arenoje vykusiame finale kauniečiai įveikė Panevėžio „7bet-Lietkabelio“ komandą ir finalo ketverte triumfavo penktus metus iš eilės.

 „Žalgiris Backstage“: triumfas KMT finale ir čempionai apie šventimą<br>G.Bitvinsko nuotr.
 „Žalgiris Backstage“: triumfas KMT finale ir čempionai apie šventimą<br>G.Bitvinsko nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Feb 19, 2024, 1:57 PM

Finalinių rungtynių užkulisiuose darbavosi ir „Žalgiris TV“ komanda, kuri su „Žalgiris Backstage“ vedėja Egle Jurgaityte priešakyje fiksavo pergalingos dienos įdomiausias akimirkas.

Savaitgalį krepšinio taurių turnyrai vyko daugumoje Europos valstybių, tačiau žiūrovų iš užsienio buvo ir Kaune vykusiame finalo ketverte. Arenos koridoriuose E.Jurgaitytė sutiko iš Italijos atvykusių gerbėjų, kurie Lietuvoje lankėsi jau ne pirmą kartą, bet šįsyk itin karštai palaikė „Žalgirį“ ir linkėjo sėkmės savo tautiečiui Andrea Trinchieri.

Prieš rungtynes E.Jurgaitytė teiravosi aistruolių, kas bus išrinktas naudingiausiu KMT finalo ketverto žaidėju, o po mačo jau patys pergalės kaltininkai dalijosi savo įžvalgomis apie tai, kas iš žalgiriečių stipriausiai ir ilgiausiai švęs pergalę.

„Apie šventimą detalių atskleisti nenoriu, bet titulą gali laimėti tik tris kartus per sezoną. Pirmas yra labai saldus, todėl reikia tinkamai ir atšvęsti. Miegoti paskutinis turbūt turėčiau nueiti aš. Kaip kapitonas turėčiau visus sulydėti namo“, – juokavo „Žalgirio“ kapitonas Edgaras Ulanovas.

Savo spėjimais, kuris žalgirietis labiausiai nusipelnė švęsti ar daugiausiai šoks, pasidalijo ir kiti Citadele KMT čempionai.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.