EUROLYGA 2023

Po „Ryto“ fiasko KMT – „B Tribūnos“ reakcija: skriejo kartūs kritikos žodžiai

Praėjusį savaitgalį Kaune vykęs Karaliaus Mindaugo taurės (KMT) finalo ketvertas virto dar vienu nusivylimu Vilniaus „Ryto“ komandai. Ambicijų neslėpusi Giedriaus Žibėno kariauna užėmė trečią vietą ir vėl liko už finalo borto.

„Rytas“ sulaukė sirgalių kritikos.<br>lrytas.lt nuotr. koliažas.
„Rytas“ sulaukė sirgalių kritikos.<br>lrytas.lt nuotr. koliažas.
Sostinės klubo sirgaliai „B Tribūna“.<br>G.Bitvinsko nuotr.
Sostinės klubo sirgaliai „B Tribūna“.<br>G.Bitvinsko nuotr.
Daugiau nuotraukų (2)

Lrytas.lt

Feb 19, 2024, 9:12 PM

Į šio turnyro finalą „Rytas“ nepateko jau ketvirtąjį kartą iš eilės.

Skaudų pralaimėjimą „Žalgirio“ arenoje sugėrė ir nemaža grupė „Rytą“ palaikusių sirgalių. Ištikimiausi sostinės klubo aistruoliai nuo komandos nenusisuko ir po apmaudžiai pralaimėto pusfinalio Panevėžio „Lietkabeliui“ ir triukšmingai ją palaikė kovoje dėl bronzos.

Vis dėlto, nurimus aistroms, pirmadienį ištikimiausių „Ryto“ sirgalių grupė „B Tribūna“ socialinėje erdvėje išstojo su viešu pranešimu, kurime negailėjo kritikos komandos požiūriui.

„Dar vienas kupinas vilties taurės turnyras ir vėl viskas baigiasi didžiuliu nusivylimu. Keli šimtai rytfanių šį savaitgalį jautėsi kaip švilpiko dienoje – kažkur jau viskas matyta. Jaučiame, kad turime žymiai geresnę komandą, nei rodo rezultatai, bet deja potencialo parodyti niekaip nesiseka.

Panašu, kad komandoje tiesiog turime per daug apatiškų žaidėjų be jokio charakterio. Galima suabejoti netgi kai kurių motyvacija apskritai žaisti krepšinį.

Apie kokį požiūrį į rungtynes mes galėjome kalbėti šeštadienį, kai priešininkai laipioja per mūsų žaidėjus, o mes į tai net nereaguojame. Praėjusį sezoną pavyko susimobilizuoti tik sezono pabaigoje, bet ar tai pavyks padaryti šįmet?

Tokioje komandoje kaip „Rytas“, mentalitetas ir nusiteikimas rungtynėms apskritai turėtų būti paskutinė priežastis, kodėl galime pralaimėti rungtynes. Ypatingai turint tokį palaikymą. Aišku, nebent jis žaidėjui nieko nereiškia ir jam visiškai nesvarbu ar žaisti čia, ar kokiam Pasvalyje“, – pirmadienį feisbuko paskyroje rašė „B Tribūna“.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.