EUROLYGA 2023

M. Buzelio reitingai NBA Naujokų biržoje kyla

ESPN sudarytame NBA Naujokų biržos krepšininkų reitinge keliais laipteliais pakilo 19-mečio Mato Buzelio pozicija. Dabar lietuviui prognozuojamas ketvirtas šaukimas, nors prieš tai jis buvo šeštas. Pagal reitingus lietuvis pradžioje buvo net pirmas, tačiau buvo ir dešimtoje lentelės vietoje.

Matas Buzelis<br>AFP/Scanpix nuotr,
Matas Buzelis<br>AFP/Scanpix nuotr,
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Feb 20, 2024, 7:03 PM

Pagal šį nustatytą reitingą ir prognozes M.Buzelį turėtų kviesti „Charlotte Hornets“ klubas.

M.Buzelis sužibėjo praėjusio savaitgalio NBA „Visų žvaigždžių“ dienos renginyje, kai „Kylančių žvaigždžių“ pusfinalio rungtynėse pataikė pergalingą metimą. Tiesa, jis ir ekipa pralaimėjo finale ir trofėjaus neiškovojo.

Šiame G lygos sezone Lietuvos krepšininkas renka vidutiniškai po 13 taškų, atkovoja po 6,3 kamuolio ir atlieka po 1,7 perdavimo.

Į NBA Naujokų biržos reitingą taip pat įtrauktas ir dar vienas lietuvis – Mantas Rubštavičius. 21-erių panevėžiečiui skirta 52-oji pozicija.

Australijos „Breakers“ komandai atstovaujantis lietuvis šios šalies lygoje pelno po 9,5 taško, atsikovoja po 2,1 kamuolio bei atlieka 1,1 rezultatyvaus perdavimo.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.