EUROLYGA 2023

M. Buzelis paatviravo – J. Valančiūnas jam lyg dėdė

NCAA žaisti atsisakęs ir NBA G lygoje žaisti nutaręs 19-metis 208 ūgio Matas Buzelis apsilankė pas „The Athletic“ žurnalistą Shamsą Charania, kur papasakojo apie puikų ryšį su NBA „New Orleans Pelicans“ aukštaūgiu Jonu Valančiūnu. Lietuvos krepšinio rinktinės kapitonas itin bendrauja su M.Buzelio tėvu.

M. Buzelis<br>AFP/Scanpix nuotr.
M. Buzelis<br>AFP/Scanpix nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Feb 20, 2024, 11:18 PM

Šiame sezone lietuvis žaidžia „Ignite“ ekipoje ir pelno vidutiniškai po 13 taškų, atsikovoja po 6,3 kamuolio bei atlieka 1,7 rezultatyvaus perdavimo.

„Kodėl G lyga pasirinkau? Visi turime savo tikslų. Aš noriu būti geriausiu krepšininku. Kiti svajoja tapti gydytoju ar mokytoju, o aš noriu žaisti krepšinį.

Pasirinkau šį strateginį kelią žaisti G lygoje kad galėčiau labiau tobulėti. Čia žaidi pagal NBA taisykles, prieš geresnius žaidėjus ir gauni patarimus iš geresnių trenerių.“

M.Buzelis pasakė, kad jo tėtis Aidas yra privatus Jono Valančiūno kineziterapeutas, tad jis palaiko puikius santykius su garsiu žaidėju.

„Matau dažnokai Joną. Mano tėtis yra jo kineziterapeutas. Tai smagu, kai galiu jo paklausti apie NBA reikalus. Jis man yra tarsi dėdė, dažnai jį matau“, – sakė M. Buzelis.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.