EUROLYGA 2023

Aukštą šaukimą M. Buzeliui prognozuojantis ESPN ekspertas išskyrė lietuvio stiprybes ir silpnybes

ESPN žurnalistai Jonathanas Givony ir Jeremy Woo dar kartą atnaujino 2024 metų NBA naujokų biržos prognozę, kurioje šeštąjį šaukimą prognozuoja lietuviui Matui Buzeliui.

Matas Buzelis<br>AP/Scanpix nuotr.
Matas Buzelis<br>AP/Scanpix nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Mar 5, 2024, 9:36 PM

M.Buzelis NBA G lygoje šį sezoną fiksuoja 13,8 taško, 7 atkovotų kamuolių, 1,9 rezultatyvaus rezultatyvaus perdavimo ir 2 blokų vidurkius.

J.Woo komentuodamas lietuvio žaidimą pastaruoju metu negailėjo pagyrų, tačiau specialistas įžvelgė ir neraminančius aspektus M.Buzelio žaidime.

„M.Buzelis turėjo produktyvias pastarąsias kelias savaites, išnaudodamas progas pademonstruoti savo sugebėjimus puolime, kuomet iš rikiuotės iškrito komandos draugas Ronas Hollandas. Reikia įvertinti ir kontekstą – „Ignite“ G lygoje visą sezoną sunkiai renka pergales, o greito tempo G lygos rungtynėse nesunku kaupti statistiką.

M.Buzelis turi dydį, įgūdžius bei sugebėjimą susikurti metimą, o pastaruoju metu žengė žingsnį į priekį ir gynyboje. Jo metimų selekcija ir negebėjimas atsilaisvinti nuo varžovo kelia susirūpinimą, kad tapti pagrindiniu taškų rinkėju komandoje. Jis turi visus įrankius tam, kad jis galėtų atlikti svarbų vaidmenį aukštesniame lygyje, o jo kūnas dar gali stiprėti bręstant“, – savo nuomonę apie M.Buzelį pateikė J.Woo.

NBA naujokų birža įvyks birželio 27 dieną.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.