EUROLYGA 2023

Apie JAV rinktinės dėmesį primintas M. Buzelis: „Aš žaisiu Lietuvos rinktinėje, nes aš noriu atstovauti šaliai, iš kurios yra kilę mano tėvai“

Matas Buzelis dalyvavo „Visų žvaigždžių“ savaitgalyje NBA, kur pažėrė gražių epizodų ir JAV krepšinio sirgaliams dar labiau leido susipažinti su savo pavarde, o kartu perspektyvusis puolėjas specialioje laidoje pasakojo, kad nepaisant didelio dėmesio, jis pasirinko žaisti Lietuvos rinktinėje.

 Matas Buzelis<br> Getty Images/SPO/Scanpix nuotr.
 Matas Buzelis<br> Getty Images/SPO/Scanpix nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

2024-03-21 13:53, atnaujinta 2024-03-21 15:40

Universalusis puolėjas ir vienas ryškiausių NBA 2024 naujokų biržos žaidėjų M.Buzelis filmavosi specialioje NBA G lygos laidoje.

Joje krepšininkas buvo paklaustas apie JAV ir Lietuvos rinktinių dėmesį, o išeivijos lietuvis papasakojo, kodėl pasirinko žaisti būtent Lietuvos, o ne JAV rinktinėje.

„Aš jau priėmiau savo sprendimą. Aš žaisiu Lietuvos rinktinėje, nes aš noriu atstovauti šaliai, iš kurios yra kilę mano tėvai“, – aiškino M.Buzelis.

Paklaustas apie NBA karjeros tikslus, 19-metis krepšininkas nesikuklino.

„Mano tikslas – patobulėti kaip žaidėjui, bandyti iškovoti titulus ir naudingiausio žaidėjo prizą. Kartu – noriu tapti geriausiu žaidėju, kokiu tik galiu būti“, – dėstė M.Buzelis.

Primename, kad šį sezoną NBA G lygoje rungtyniaujantis M.Buzelis renka po 14 taškų, 6,5 atkovoto kamuolio ir 2 blokuotų metimų statistiką.

Visą laidą žiūrėkite čia:

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.