EUROLYGA 2023

Pradėta bilietų prekyba į „Wolves“ rungtynes Prienuose

Puiki žinia Prienų gyventojams – trečiąją vietą turnyro lentelėje šiuo metu užimantys Vilniaus „Wolves“ sužais vienerias „Betsafe-LKL“ čempionato rungtynes jų mieste. Krepšinio gerbėjai jau yra kviečiami įsigyti bilietus į Prienų arenoje balandžio 20 d. įvyksiančią Vilkų dvikovą su Pasvalio „Pieno žvaigždėmis“.

 Pradėta bilietų prekyba į „Wolves“ rungtynes Prienuose<br> Martyno Čirbos nuotr.
 Pradėta bilietų prekyba į „Wolves“ rungtynes Prienuose<br> Martyno Čirbos nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Mar 28, 2024, 5:26 PM

Šias rungtynes „Wolves“ planavo sužaisti Alytuje, atsidėkojant šio miesto sirgaliams už komandos palaikymą debiutinio klubui sezono metu. Tačiau dėl problemų su parketu, kuris nebeatitinka Lietuvos krepšinio lygios reikalavimų, Dzūkijos sostinės sporto ir rekreacijos centro krepšinio salėje jų sužaisti nebėra galimybės.

„Labai gaila, kad negalime darsyk pasimatyti su mūsų sirgaliais Alytuje. Tačiau tikimės juos sutikti Prienuose, iki kurių atvykti atstumas nėra didelis. Tuo pačiu, neabejojame, kad aukščiausio lygio krepšinio pasiilgo ir prieniškiai, kuriuos maloniai kviečiame į areną palaikyti mūsų komandos, primindami, kad vienas iš mūsų trenerių, Marius Leonavičius, yra gimęs, augęs ir ilgą laiką dirbęs būtent Prienuose“, – sakė „Wolves“ klubo direktorius Andrius Žiauberis.

Treneris Marius Leonavičius nebus vienintelis prieniškiams neblogai pažįstamas veidas rungtynėse. Šio miesto komandos marškinėlius yra vilkėję kone visi „Wolves“ lietuviai krepšininkai: kapitonas Regimantas Miniotas, Eigirdas Žukauskas, Vitalijus Kozys, Kristupas Žemaitis ir Arnas Beručka.

Rungtynių su „Pieno žvaigždėmis“ renginys prasidės 17 val.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.