EUROLYGA 2023

Eurolygos rezultatyvumo rekordą pagerinęs N. Hayesas-Davisas: „Žinojau, kad atliksiu daug metimų“

Penktadienis Eurolygoje buvo pažymėtas istoriniu vakaru. Stambulo „Fenerbahce“ puolėjas Nigelas Hayesas-Davisas pagerino rezultatyvumo rekordą pelnydamas 50 taškų.

 Eurolygos rezultatyvumo rekordą pagerinęs N. Hayesas-Davisas: „Žinojau, kad atliksiu daug metimų“<br> Imago/Scanpix nuotr.
 Eurolygos rezultatyvumo rekordą pagerinęs N. Hayesas-Davisas: „Žinojau, kad atliksiu daug metimų“<br> Imago/Scanpix nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

2024-03-30 09:26

Buvęs žalgirietis rungtynėse prieš Berlyno ALBA pataikė 9 iš 11 dvitaškių, 9 iš 16 tritaškių ir 5 iš 7 baudų.

N.Hayesas-Davisas po rungtynių atskleidė, jog mačo metu buvo apsirikęs dėl buvusio rekordo, kuris priklausė Shane’ui Larkinui (49 taškai).

„Norėjau pagerinti Eurolygos rezultatyvumo rekordą šiais metais. Prieš susitikimą parašiau savo draugams Jordanui ir Nate’ui, kad jaučiu Dejounte Murray’aus rungtynes. Aš nežinojau, kad pelnysiu 50 taškų, tik žinojau, kad atliksiu daug metimų.

Turiu padėkoti komandoms draugams. Jie atliko puikų darbą surasdami mane gerose situacijose. Taip pat dėkoju Ilkerui Ucerui ir fanams. Jie žinojo, kad rekordas yra 49 taškai ir pradėjo šaukti Šarui, kad leistų mane atgal į aikštę. Tai yra klubo, komandos pastangos. Labai didžiuojuosi savimi.

Įpusėjus rungtynėms aš paklausiau Ilkero: „Koks Eurolygos taškų rekordas?“ Jis man atsakė „41“. Ir aš pasakiau: „Tada galiu pagerinti rekordą“. Antroje pusėje tai pasakiau ir Šarui. Po to Ilkeras priėjo prie manęs ir pasakė: „Nigelai, aš žinau, kad tu manęs nekęsi, bet taškų rekordas yra 49“.

Iškart paklausiau Šaro: „Ei, kiek kartų Europoje žaidėjas gali pelnyti 40 taškų?“ Mūsų sirgaliai atsistojo ir link suolo šaukė „Liko 6 taškai“. Norėčiau padėkoti treneriui, mūsų sirgaliams ir savo komandos draugams“, – po rungtynių kalbėjo N.Hayesas-Davisas.

Rungtynes Stambulo klubas laimėjo 103:68.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.