EUROLYGA 2023

Sunkią pergalę namuose išplėšęs G. Vovoras gyrė varžovus ir džiaugėsi įstabiu Ą. Tubelio žaidimu

Sunkią pergalę namuose iškovoję Klaipėdos „Neptūno“ (11/12) krepšininkai pratęsė savo pergalių seriją Lietuvos krepšinio lygoje („Betsafe-LKL“).

G. Vovoras<br>LKL nuotr.
G. Vovoras<br>LKL nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Apr 1, 2024, 9:55 PM

Georgios Vovoro auklėtiniai namuose 91:89 pranoko Mažeikių „M-Basket“ (10/13).

Po rungtynių uostamiesčio komandos treneris džiaugėsi penkta pergale iš eilės ir gyrė rimtą kovą užkūrusius varžovus.

„Dar vienas trileris. Buvo sunkios rungtynės. Pirmą rungtynių pusę jie žaidė puikiai. Mes praradome susikaupimą, ramybę. Todėl per pertrauką sakiau, kad mums reikia išlikti ramiems, žaisti lėčiau ir laukti savo momentų. Abi komandos galėjo laimėti, bet kai kurios detalės leido mums turėti tuos du papildomus taškus. Tai mūsų penkta pergalė iš eilės ir tai turime tęsti.“

„Neptūno“ ekipą į pergalę atvedė Ąžuolas Tubelis, per 35 minutes pelnęs 27 taškus, atkovojęs 6 kamuolius, atlikęs 3 rezultatyvius perdavimus, kartą blokavęs metimą ir surinkęs 28 naudingumo balus.

Tiesa, Ą.Tubelis rezultatyviai žaisti pradėjo tik antroje rungtynių pusėje.

„Jis toks žaidėjas, kuris vis dar mokosi žaidimo. Jis sugeba net ir prastai pradėjęs pirmą rungtynių dalį pamiršti praeitį ir pasiruošti tolimesniam žaidimui. Žinoma, komanda irgi padėjo, žaidė per jį“, – komentavo G.Vovoras.

Sunkias rungtynes įvertino ir Mažeikių ekipos treneris Nikola Vasilevas, kuris negailėjo pagyrų savo komandos žaidimui ir progresui.

„Visų pirma – sveikinimai mano komandai, kaip jie kovojo. Jie buvo puikūs. Praradome kelis taškus, atidavėme daug kamuolių, bet vis tiek yra progresas. Sveikinimai „Neptūnui“, jie buvo geri. Nepriklausomai nuo galutinio rezultato vis tiek džiaugiuosi, kaip pasirodėme. Buvo sunki kova“, – po rungtynių pabrėžė N.Vasilevas.

Su šia pergale Klaipėdos ekipa užsitikrino šeštą turnyrinės lentelės vietą. N.Vasilevo auklėtiniai nukrito iki septintos.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.