EUROLYGA 2023

Po žeminančio „Pelicans“ sutriuškinimo J. Valančiūnas neslėpė nusivylimo: „Pralaimėjimai užknisa. Bet pralaimėti šitaip...“

Antrasis „New Orleans Pelicans“ bandymas parklupdyti vakarų konferencijos geriausią ekipą „Oklahona City Thunder“ baigėsi visišku fiasko. Antrose ketvirtfinalio serijos rungtynėse Jono Valančiūno vedamas „Pelicans“ gavo itin skaudų antausį nuo šeimininkų „Thunder“ 124:92 ir dabar Naujasis Orleanas atsilieka bendru rezultatu 0:2.

 Jonas Valančiūnas<br> AFP/Scanpix nuotr.
 Jonas Valančiūnas<br> AFP/Scanpix nuotr.
Jonas Valančiūnas<br>AP/Scanpix nuotr.
Jonas Valančiūnas<br>AP/Scanpix nuotr.
Jonas Valančiūnas<br>AP/SPO/Scanpix nuotr.
Jonas Valančiūnas<br>AP/SPO/Scanpix nuotr.
Jonas Valančiūnas<br>AFP/Scanpix nuotr.
Jonas Valančiūnas<br>AFP/Scanpix nuotr.
Daugiau nuotraukų (4)

Lrytas.lt

2024-04-25 10:57, atnaujinta 2024-04-25 10:58

Tai buvo bene skaudžiausias šių NBA ketvirtfinalių serijų rezultatas – kol kas niekas iš ekipų nebuvo nusileidęs varžovui 36 taškų skirtumu.“

„Thunder“ krepšininkai mums pasiūlė agresiją, – po sutriuškinimo spaudos konferencijoje kalbėjo J.Valančiūnas. – Net nežinau, ką pasakyti. nesitikėjome, kad jie kovos taip kietai. Bet viskas ir toliau priklauso nuo mūsų pačių. Bet šiandien man buvo gėda.“

Lietuvos krepšinio rinktinės kapitonas ir „Pelicans“ aukštaūgis antrame ketvirtfinalio serijos mače siekė būti lyderiu, pelnęs pirmuosius 11 ekipos taškų, tačiau galiausiai susitaikęs su pralaimėjimu. Jau trečiojo kėlinio pabaigoje skirtumas pašoko iki 30 taškų.

„Visi supranta, kad pralaimėjimai užknisa. Bet pralaimėti šitaip... Visi nesilaikė susitarimu. Niekas nesibado pirštais vienas į kitą – mes visi privalome būti geresniais,“ – aiškino lietuvis.

J.Valančiūnas per 23 minutes surinko 19 taškų (8/14 dvitaškių, 3/3 baudų metimų), atkovojo 7 ir prarado 2 kamuolius, atliko 2 rezultatyvius perdavimus bei 2 sykius prasižengė.

Dabar serija keliasi į Naujajį Orleaną, kur ekipos susikaus šeštadienį.

„Turime peržiūrėti įrašą ir padaryti savo žaidime iki šeštadieni atlikti korekcijas. Iš esmės viskas labai paprasta – turime būti geresniais ir didžiausią dėmesį skirti gynybai, o jau po to puolimui. Tai turi būti abiejų šių dalykų derinys“, – apie būsimą kovą aiškino J.Valančiūnas.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.