EUROLYGA 2023

„Maccabi“ puolėjas sureagavo į E. Atamano pareiškimą: „Šiemet laimėjome 3 iš 4 susitikimų“

Ketvirtadienio vakarą emocingame mače Atėnų „Panathinaikos“ 95:79 įveikė Tel Avivo „Maccabi“ ir išlygino ketvirtfinalio serijos rezultatą, o po mačo Izraelio ekipos puolėjas Antoniusas Clevelandas sureagavo į Ergino Atamano pareiškimą, kad jo ekipa laimės šią seriją.

 Antoniusas Clevelandas<br> IMAGO/Scanpix nuotr.
 Antoniusas Clevelandas<br> IMAGO/Scanpix nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Apr 26, 2024, 3:53 PM

Po pirmųjų serijos rungtynių, kurias Atėnų „Panathinaikos“ pralaimėjo, E.Atamanas teigė, kad jis ir jo komanda laimės prieš „Maccabi“ ir pateks į finalinį ketvertą.

Vis dėlto po antrųjų serijos rungtynių į šį E.Atamano pasisakymą sureagavo „Maccabi“ puolėjas Antoniusas Clevelandas.

Krepšininkas antrajame susitikime per 18 praleistų minučių aikštelėje pelnė 12 taškų ir buvo vienas rezultatyviausių Izraelio klubo žaidėjų.

„Šiemet laimėjome 3 susitikimus iš 4 susitikimų. Ką apie tai galvoja Europa?“, – „Eurohoops“ žurnalistui Evaggelos Papadimitriou sakė A.Clevelandas.

Primename, kad reguliariajame sezone „Maccabi“ laimėjo abu mačus – 86:81 ir 90:75, o atkrintamosiose pirmąjį susitikimą Izraelio klubas laimėjo 91:87.

Trečiąjį serijos susitikimą Serbijoje „Maccabi“ ir „Panathinaikos“ žais balandžio 30-ąją, o ketvirtasis ekipų susitikimas ketvirtfinalyje įvyks gegužės 2-ąją. 

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.