EUROLYGA 2023

„Anadolu Efes“ gretose žibėjęs kroatas: „Shane‘as yra geresnis už M. Jamesą ir S. Wilbekiną“

Įspūdingą karjerą Stambulo „Anadolu Efes“ gretose turėjęs kroatas Krunoslavas Simonas teigė, kad jo buvęs komandos draugas yra geresnis už Mike‘ą Jamesą ir Scottie Wilbekiną.

Krunoslavas Simonas<br>G.Bitvinsko nuotr.
Krunoslavas Simonas<br>G.Bitvinsko nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

May 6, 2024, 10:15 AM, atnaujinta May 6, 2024, 10:21 AM

Interviu tinklalapiui „Basketball Sphere“ davęs kroatas prakalbo apie Tomislavo Mijatovičiaus ir Shane‘o Larkino kontrakto pratęsimus.

„Manau, kad tai tikrai turėjo jam įtakos, – apie Sh.Larkino pratęstą kontraktą po to, kai sutartį pratęsė T.Mijatovičius kalbėjo K.Simonas. – Akivaizdu, kad jiedu rado bendrą kalbą.“

„Shane‘as yra klubo simbolis. Tai yra jo šeštas ar septintas sezonas komandoje, o būtis tame pačiame klube tokį laiką – itin retas dalykas, – tęsė K.Simonas. – Galbūt tai nebuvo pats svarbiausias faktorius, bet tai yra pliusas ir spekuliacijų apie ateitį uždarymas.“

Pažvelgęs į savo buvusius komandos draugus, jis gyrė Sh.Larkiną ir kartu pažvelgė į netolimą „Anadolu Efes“ klubo ateitį.

„Mano nuomone, yra vos keli žaidėjai, koks yra jis. Shane‘as yra geresnis už Mike‘ą Jamesą ir Scottie Wilbekiną toje rolėje, – sakė buvęs krepšininkas. – Jie visi yra kūrėjai ir ryškiausios savo komandų žvaigždės. Protingai išsirinkus du ar tris kokybiškus žaidėjus, mes galėtume vėl „Anadolu Efes“ matyti Eurolygos finalo ketverte.“

Primename, kad K.Simonas „Anadolu Efes“ gretose žaidė penkerius metus, tapo Turkijos taurės varžybų naudingiausiu žaidėju, dukart laimėjo Eurolygą ir Turkijos pirmenybes. Be to, praėjusiais metais jo 44 numeriu pažymėti marškinėliai buvo iškelti į „Anadolu Efes“ arenos palubes.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.