EUROLYGA 2023

Stovyklą Druskininkuose paaiškinęs G. Žibėnas išskyrė svarbiausius dalykus „Rytui“ atkrintamosiose

Vilniaus „Ryto“ strategas Giedrius Žibėnas po kosminio puolimo šou Pasvalyje teigė, kad atskleidė esminius artėjančių atkrintamųjų dalykus, o kartu papasakojo apie vilniečių stovyklą Druskininkuose, o Aurimas Jasilionis dėkojo nuo komandos nenusisukusiems pasvaliečiams.

Giedrius Žibėnas<br>Betsafe-LKL nuotr.
Giedrius Žibėnas<br>Betsafe-LKL nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

May 10, 2024, 8:15 AM

Vilniaus „Rytas“ puolime surengė rekordinį šio sezono kartu nuo 2008 m. nematytą puolimo šou ir galiausiai 124:89 pervažiavo Pasvalio „Pieno žvaigždes“.

„Laimėjome visus kėlinius, pasidalinome laiką, išvengėme traumų, visi gavo „cardio“ ir padarėme tai, ką privalėjome padaryti – išsivežame pergalę. Svarbiausias etapas prasideda už keturių dienų“, – sakė G.Žibėnas.

Prieš šį mačą vilniečiai kelias dienas stovyklavo Druskininkuose, o anot „Ryto“ šerifo, tai visiems padėjo pravedinti galvas.

„Mūsų sezonai nėra trumpi. Vienoje vietoje sportuoti nėra taip ir lengva. Norėjome prasivėdinti galvas, užsikrauti, pakeisti aplinką ir pasidaryti kažkokių procedūrų. Visą tai įgyvendinome. Kai kas dėl pastarųjų kelių dienų šiandien jautėsi sunkiau, bet ne šioms rungtynėms ruošėmės. Tikimės, kad viską, ką užsikrovėme per savaitę-dvi, būsime pasiruošę labiausiai“, – aiškino G.Žibėnas.

„Rytas“ atkrintamąsias pradės dvikova su Virginijumi Šeškumi ir Jonavos „CBet“ ekipa. Vilniečių strategas atskleidė esminius elementus, kurie bus svarbūs ne tik šioje serijoje, bet ir visose atkrintamosiose.

„Svarbiausia žiūrėti į rungtynes po rungtynių. Kiekvienas žaidėjas mūsų komandoje yra konkurencingas. Varžovų komandoje taip pat niekas nesiskiria.

Svarbiausia yra būti kartu, pasiruošti kiek įmanoma geriau ir žinoti, kad atkrintamosiose laiko pasitaisyti nėra. Turi sukilti visos sportinės ambicijos. Ne kiekvieną dieną kaunamės dėl kažko, tad tas gyvenimas teka, nejaunėjame ir turime naudoti tas progas, kurias turime. Klaidoms vietos nėra. Reikia žaisti aukščiausiu lygiu“, – baigė G.Žibėnas.

Tuo tarpu sezoną užbaigęs Aurimas Jasilionis padėkojo su komanda buvusiems sirgaliams, o kartu neryžtingai įvertino „Pieno žvaigždžių“ sezoną.

„Sveikinimai „Rytui“ su įtikinama pergale. Norėčiau padėkoti saujelei Pasvalio gyventojų, sirgalių, kurie nenusisuko ir su mumis išbuvo šį sunkų sezoną.

Dabar viskas yra gyva ir per anksti daryti visas išvadas. Viskas turi susigulėti. Turi praeiti kelios savaitės ir dabar sunku kažką protingo išmąstyti. Aišku, sudėtingas ir ilgas sezonas“, – kalbėjo „Pieno žvaigždžių“ vairininkas.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.