EUROLYGA 2023

Tradiciniame „BMW golfo taurės“ turnyre - netradicinis žaidimo formatas

Savaitgalį Europos centro golfo klubo aikštyne surengtame jau tradiciniu tapusiame „BMW golfo taurės“ turnyre jėgas išbandė ir suaugusieji, ir vaikai. Daugiau nei 100 dalyvių netradiciniu formatu ir kitais įdomiais sprendimais stebinusiame turnyre kovojo dėl unikalių BMW trofėjų, kurie įprastai yra įteikiami geriausiems BMW golfo turnyrų žaidėjams visame pasaulyje.

Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Jul 4, 2012, 2:49 PM, atnaujinta Mar 18, 2018, 11:02 AM

„Jau daugiau nei 10 metų organizuojamas „BMW golfo taurės“ turnyras kasmet sutraukia vis daugiau golfo entuziastų iš visos Lietuvos, o tai reiškia, jog golfo populiarumas šalyje neabejotinai auga. O mes prie šio sporto populiarinimo stengiamės prisidėti ne tik organizuodami turnyrus, bet taip pat suteikdami galimybę pažaisti kiek įdomesnį golfą nei įprasta“, - sakė turnyro organizatorės, oficialios BMW atstovės Lietuvoje UAB „Krasta auto“, direktorė Asta Bagdonavičienė.

Jos teigimu, šįkart siekiant paįvairinti „BMW golfo taurės“ turnyrą buvo pasirinktas toks formatas, kuomet kiekvienam žaidėjui prieš startą buvo duodama virvutė, kurios ilgis atitinka žaidėjo HCP (1 HCP indeksas = 33 cm). Žaidėjas virvutę galėjo panaudoti, siekdamas pagerinti kamuoliuko poziciją, sutrumpinant virvutę tokiu ilgiu, kuriuo perkėlė kamuoliuką į geresnę poziciją. Kiekvieną kartą, naudodamas virvutę, žaidėjas turėjo nuplėšti tokį ilgį virvutės, kurį panaudojo perkeldamas kamuoliuką į geresnę poziciją.

Golfo aikštyne žaidėjų taip pat laukė ir kitos staigmenos – kai kur įrengtos specialios golfui neįprasto dydžio duobutės, pažymėtos MINI ir BMW ženklais.

Turnyro dalyviai, žaidę pagal „Stroke gross“ formatą, varžėsi keturiose kategorijose - dvejose vyrų (HCP 0 – 16 ir HCP 16,1 – 28), moterų (HCP 0 – 28) ir bendroje (HCP 28, 1 – 36), kuriose specialiais BMW trofėjais buvo apdovanoti 12 geriausių žaidėjų. Taip pat kiekvienoje grupėje buvo įsteigtos ir 4 tolimiausio smūgio nominacijos.

Šįkart „BMW golfo taurės“ turnyro metu išskirtinis dėmesys buvo skiriamas ir vaikams. Socialinį golfo projektą mokykloms „BMW GolfSport“ kartu su Lietuvos golfo federacija (LGF) nuo rudens pradedanti įgyvendinti „Krasta auto“ svečiams pristatė naująjį projektą ir mokykloms skirtą golfo įrangą, kurią vaikai galėjo čia pat išbandyti ir susirungti tarpusavyje.

Šią specialią uždarų patalpų golfo įrangą „Krasta auto“ nuo rudens dovanos visoms golfą žaisti norinčioms ir paraiškas svetainėje www.bmwgolfsport.lt užpildžiusioms Lietuvos mokykloms, taip siekdama supažindinti šalies jaunimą su pasaulyje populiaria sporto šaka ir suteikti galimybę patirti naujų emocijų.

Turnyro metu prie projekto „BMW GolfSport“ „Krasta auto“ kvietė prisidėti ir suaugusius golfo turnyro dalyvius bei svečius – daugiau nei 1000 Lt, gautų už turnyro metu įsigytus BMW aksesuarus, papildė projekto fondą.

„Lietuvoje vyrauja nuostata, kad golfas yra tik siauram žmonių ratui prieinama bei specialaus pasirengimo reikalaujanti sporto šaka. Tačiau stebint, kaip greitai vaikai perprato golfo techniką, manau, neliko abejojančių, kad golfą gali žaisti visi, nepaisant amžiaus ir skirtingo pradinio fizinio pasirengimo“, - sakė vaikus su specialia golfo įranga supažindinęs LGF prezidentas Rolandas Dovidaitis.

UAB „Krasta Auto“ yra oficialus BMW ir MINI automobilių atstovas Lietuvoje. Bendrovė užsiima naujų ir naudotų BMW ir MINI automobilių prekyba bei teikia visas techninio aptarnavimo paslaugas. „Krasta Auto“ turi oficialias atstovybes bei techninio aptarnavimo servisus Vilniuje, Kaune ir Klaipėdoje.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.